haha
telefonem robione zdjecia zawsze gorsze od tych aparatem
ale że u mnie nic się nie dzieje a chciałam wątek odświeżyć to wstawiłam
patrzyłam na rabatę dużą i widze jak rośłinki rosną - dla porówania spojrzałam na zdjecia z początku
ona też mi się bardzo podba chyba w przyszłym roku ją pokocham jeszcze bardziej
Zdenerwuję się, jak mi zrobi taki numer. Ma rosnąf krzaczkiem małym. Tak nie chcę.
Bałaganiara jedna przed orkiestrę się wychyla. I jeszcze kwiaty w dół u mnie też...
Ania, ja przez cały sezon oczarowana jestem różą Aschram.
Rabatowa, zdrowiutka, cały czas ma jakieś kwiaty, długo je trzyma. Chyba ze 3 tygodnie.
Pięknie pachnie, kolor herbaciany. Moja gwiazda
Jasne że na żywo ładniej, zdjęcia zawsze trochę przekłamują Moje cisy na żywo są fajne a na zdjęciach takie straszydła tylko kapelusz im ubrać i dać badyla do gałązki i niech robią za strachy
Kurcze gratuluję rozpoczęcia prac, u mnie dechy odłożone na przyszły rok. Nie damy rady, przy zadaszeniu utknęliśmy. Tak to jest jak człowiek pierwszy raz robi coś o czym nie miał pojęcia. Skończymy może w tym roku, ale korzystać będziemy w latach kolejnych bo pewnie jesień nas zastanie.
Jakie drewno wybrałaś?
O nazwę muszę zapytać Sylwię ze Szmaragdowej, od niej dostałam.
Pomidorki w gruncie mają zz, pod balkonem nadal zdrowe tłu tłu! Aż się boję pokazywać
Dynie, cukienie i patisony w tym roku oszalały. Jak wchodzę i zbieram, to mnie nie widać W samym kompoście posadzone. Usuwam sporo liści, bo małe arbuziki by zagłuszyły.