Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę

Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę

inka52 12:10, 23 paź 2016

Janeczko -widzę ze robisz pomału podsumowanie minionego sezonu różanego , każdy co roku jest inny , nie znam tej rózy nachtfalter , bardzo ładna i taki zgrabny krzaczek ile ma już i jeśli można to gdzie ją kupiłąś , a jak z rózami Harkensa , będzie coś nowego , a może ? pozdrawiam T.
Kasia_CS 16:53, 23 paź 2016

Ja z f dostalam maila, ze zamowienie w realizacji moze w poniedzialek wyslą? Moje w ogole pierwsze roslinne zamowienie internetowe
Ewik 20:05, 23 paź 2016

Pogody zazdroszczę u nas buro i ponuro , bedzie sie działo w przyszłym sezonie
Zagajanka 23:05, 23 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Czytałam ci napisała Anda. Czytam dokładnie moje ulubione watki wtedy nie wiedziano, źe to co robią to marketing. Znali natomiast skuteczne sposoby sprzedaży

Madżen, bardzo miło wiedzieć, że moje uczucie "wątkowe" jest odwzajemnione

A co do drugiej kwestii - jak zwał, tak zwał, najważniejsze, ze byli skuteczni, a róża LO jest nam przez ich skutecznosć do tej pory znana
Zagajanka 23:09, 23 paź 2016

inka52 napisał(a)
Janeczko -widzę ze robisz pomału podsumowanie minionego sezonu różanego , każdy co roku jest inny , nie znam tej rózy nachtfalter , bardzo ładna i taki zgrabny krzaczek ile ma już i jeśli można to gdzie ją kupiłąś , a jak z rózami Harkensa , będzie coś nowego , a może ? pozdrawiam T.

Tereso, Nachtfalter kupowałam w zeszłym roku pod sam koniec sezonu w Rosaplant. Krzaczek zgrabny, ma z 50 cm, jedyny minusik tej róży (poza złapanym mączniakiem), to jest to ze kwiaty cały czs zwieszała w dół i trudno było jej zrobić porządne foto. Może w przyszłym sezonie się wzmocni i będzie już jako tako wygladać.
Z Harknessa nic nowego w tym sezonie nie kupuję, natomiast planuję ściagnać parę różyczek od Barniego - zobaczymy czy się uda.
Zagajanka 23:13, 23 paź 2016

Kasia_CS napisał(a)
Ja z f dostalam maila, ze zamowienie w realizacji moze w poniedzialek wyslą? Moje w ogole pierwsze roslinne zamowienie internetowe

No nie mów, na prawdę pierwsze?
Ja często kupuję rośliny poprzez internet, czasem ściagam nawet z zagranicy. Ale zanim kupię, staram się oczywiscie sprawdzić opinie innych na temat takich sklepów. Raz czy dwa moze się przejechałam, ale ogólnie stwierdzam, że to i tak bardzo wygodny sposób na zakupy do ogrodu
Zagajanka 23:16, 23 paź 2016

Ewik napisał(a)
Pogody zazdroszczę u nas buro i ponuro , bedzie sie działo w przyszłym sezonie

Dzisiaj było już nie tak słonecznie, ale chociaż bez deszczu. Ale że wczoraj w zasadzie wykonałam większosć rewolucji, to w dniu dzisiejszym pozostała mi już tylko kontemplacja poczynionych zmian i rysowanie w wyobraźni jak tu będzie w przyszłym roku pięknie
Zagajanka 23:20, 23 paź 2016

Jesień cieszy ciepłem złota, pomarańczy, brązu i czerwieni...

Zagajanka 23:22, 23 paź 2016

Zagajanka 23:25, 23 paź 2016

Przekwitają ostatnie róże...