Teraz się róż nie przycina, gorzej zimują - chyba, że jest to miejska rabata, oni robią bo nie mają czasu wiosną.Ania przesadza i przycięcie wtedy pomoże się przyjąć róży.
Teraz się róż nie przycina, gorzej zimują - chyba, że jest to miejska rabata, oni robią bo nie mają czasu wiosną.Ania przesadza i przycięcie wtedy pomoże się przyjąć róży.
Przed nasypaniem nowej ziemi, trzeba było starą przejechać jakimś ciężkim sprzętem i wymieszać z piaskiem. Teraz też radzę wynająć rolnika i niech zaorze nawozy zielone. samo skoszenie niewiele da.
Nie siej trawnika z koniczyną, zostanie sama koniczyna, kiepsko to będzie wyglądało. nie wiadomo co to będzie.
Czy to te kamienie? Mnie nie za bardzo przypadły do gustu, bo to imitacja a nie za bardzo lubię imitacje. Kamień to kamień a lampa to lampa. Sama nie wiem.
To najgorsze drzewo jeśli chodzi o kulistą koronę, nie polecam a nawet zabraniam sadzenia, jest okropne i potem nie dasz rady z formowaniem korony, Poza tym jest kruche, wymarza, czasem pół korony wymarznie, liście jesienią wyglądają jak sparzone wrzątkiem, ani się nie przebarwiają, ani nic, po prostu okropieństwo.
Choć 15 lat temu sadziłam w ogrodach, taraz żeby mi dopłacali - nie posadzę