Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

gierczusia 14:24, 05 lis 2013

Jaki " gwołt "....??! Czy cuś ??.....
gierczusia 14:33, 05 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Jak demolka, to po całości, szkoda omijać. Czuję, że nabieram wiatru w żagle

Rany bossskie ... Aż strach się bać

Kurczę , będzie pięknie ... Nie .,żle.... " piękniej "..., ooooo

Ależ na tym zielonym dachu musi być gruba warstwa ziemi , skoro nawet buksy tam wytrzymują...... Fajnie
Debra 15:48, 05 lis 2013

Katkak napisał(a)
Danusiu jak ja podziwiam Twoją wiedzę i doświadczenie Fajnie, patrzysz na jakiś nie grzeszącą spłachetek ziemi i tworzysz z tego prawdziwy klejnot I tyle radości dajesz przez to innym A i dla nas tyyyyle inspiracji Pięknie Pozdrawiam cieplutko bo za oknem plucha

Oczywiście Danusia dokona metamorfozy, ale ja bym nie była taka straszliwie krytyczna wobec tego ogrodu.
Po pierwsze właściciel pewnie juz z zapałem czyta O. i bedzie mu przykro.
Po drugie ten ogródek przynajmniej nie jest zasypany smieciem i badziewiem wszelkim.
Po trzecie, każdy orze jak może ))) Nasze ogródeczki kiedyś - mój nadal - wcale nie były inne niż ten.

Ważne że właściciel chce go zmienić i może skorzystać z pomocy tak skutecznej i efektywnej (i efektownej )))) jak Danusi !

Madzenka 18:35, 05 lis 2013

Jeśli ktoś się decyduje na metamorfozę ogrodu w wykonaniu Danusi to:
A) ma nieodpartą potrzebę zmiany
B) ma wyczucie stylu i gustu
C) nie chce, nie ma czasu na błędy i na eksperymenty.

Ja jestem gorącą orędowniczką korzystania z wiedzy i doświadczenia architekta krajobrazu, zwłaszcza z takim wyczuciem stylu jak Danusia.
lenka 19:15, 05 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Dzisiaj miałam wyzwanie

Ogródek jakich wiele, mało roślin, wąskie rabaty, nieciekawie

Ale za to co będzie... niewielkim kosztem zrobię z tego prawdziwy ogród

Rewolucja rozpoczeta, wycięliśmy nowe linie rabat i nawet tam, gdzie ich wcale nie było

Już zacieram rączki ...
Kiedy fotki, kiedy????
Rench 19:30, 05 lis 2013

Wszyscy zaglądamy z ciekawością
Gardenarium 20:47, 05 lis 2013

Metamorfoza jest tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1251-metamorfozy-ogrodowe?page=49

Instagram Ogrodowiska
Katkak 20:53, 05 lis 2013

Debra napisał(a)

Oczywiście Danusia dokona metamorfozy, ale ja bym nie była taka straszliwie krytyczna wobec tego ogrodu.
Po pierwsze właściciel pewnie juz z zapałem czyta O. i bedzie mu przykro.
Po drugie ten ogródek przynajmniej nie jest zasypany smieciem i badziewiem wszelkim.
Po trzecie, każdy orze jak może ))) Nasze ogródeczki kiedyś - mój nadal - wcale nie były inne niż ten.

Ważne że właściciel chce go zmienić i może skorzystać z pomocy tak skutecznej i efektywnej (i efektownej )))) jak Danusi !

Debro ja nie pisałam z myślą o tym ogródku, bo pisząc te słowa nie widziałam nawet tych zdjęć. Chodziło mi ogólnie o to, że Danusia z każdego nie grzeszącego urodą kawałeczka ziemi potrafi zrobić cudo.
Magda70 21:57, 05 lis 2013

lecę oglądać metamorfozę
gierczusia 22:04, 05 lis 2013

Ten ogródek , to tak gabarytowo podobny do mojego ...ale fajnie tak sobie pooglądać ... Dzięki Szefowa