Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Margarete 00:11, 05 lis 2013

Sorry Elu za to że ciągnę u ciebie "takie " tematy smutne...........ostatnio w ogóle jakoś tak dziwnie sie porobiło że same nietrafione wpisy u innych zamieszczam - jak nie u Madżen napisałam o moim włamaniu i sie dyskusja rozwineła niepotrzebna to znów dzis u ciebie o psich pochówkach...... już sie nie odzywam. Ugryze sie w język zanim cos powiem, albo raczej może ugryzę się w........palec.......zanim cos głupiego kolejnego napiszę...
Mala_Mi 11:47, 05 lis 2013

Idzie zima, w ogrodach posucha... każdy temat dobry
Z dwojga złego lepiej ugryźć sie w jeżyk, bo jak w palec to pisać trudno
gierczusia 14:07, 05 lis 2013

Loosiuu napisał(a)
Ile lat ma ten pies??

Nie mam pojęcia Filip .... Ale jak spotkam wujka to zapytam z czystej ciekawości , bo troszku czasu już od tego incydentu minęło
gierczusia 14:09, 05 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Ciekawe z psem

Witam Szefową ... Matkę Chrzestną mojego lustra ....

Szkoda ,ze nie wpadłaś parę stron wcześniej , bo chętnie wysłychałabym Twej opinii na temat ńowego projektu ... Noo ale rozumię ,ze wszędzie być nie moźesz
gierczusia 14:12, 05 lis 2013

Margarete napisał(a)

Ale piekny wiąz co on za jeden ? czy nie choruje ?
bo mój co roku choruje i na podstawie objawów Ania asc mi podpowiedziała że u mnie to są szpeciele i powinnam pryskac wczesna wiosna - co tez na pewno zrobie bo mi go szkoda a on u mnie w reprezentacyjenj częsci czyli w przedogródku od ulicy rośnie.....

Ja Ci powiem Gośka ,że ten Twój to i tak wyglada lepiej niż moj ...., ale ten na fotce ma 17 lat , wiec musimy chyba uzbroić sie w cierpilwość ....

Ja nie mam szpecieli , ale inksze choróbska chyba fffszystkie .... A Ty jak już masz diagnozę , to super .. Będzie Ci łatwiej zwalczać
gierczusia 14:17, 05 lis 2013

Margarete napisał(a)
Sorry Elu za to że ciągnę u ciebie "takie " tematy smutne...........ostatnio w ogóle jakoś tak dziwnie sie porobiło że same nietrafione wpisy u innych zamieszczam - jak nie u Madżen napisałam o moim włamaniu i sie dyskusja rozwineła niepotrzebna to znów dzis u ciebie o psich pochówkach...... już sie nie odzywam. Ugryze sie w język zanim cos powiem, albo raczej może ugryzę się w........palec.......zanim cos głupiego kolejnego napiszę...

Achhh Ty się Koffana za bardzo przejmujesz ... Zdarza się ... Każdemu.... Więc proszę mi tu bez sztresu , ale jak już będziesz zamierzała gryżć siem w palec , i nie będziemy w stanie Cię od tego głupstwa odwieźć , to zrób nam chociaż fotkę .....

A jak zobaczyłam słowo " Koffana " , które sama napisałam , to mi sie przypomniało , jak jedna z naszych posłanek odmieniała nazwisko pewnego znanego polityka ..... Mówiła że tego Pana : Koffana Annana to ...cośtam ,cośtam.....,,,

Buziaki
boguslawa_ma... 14:20, 05 lis 2013

Pozdrawiam Elu
gierczusia 14:21, 05 lis 2013

asc napisał(a)
Idzie zima, w ogrodach posucha... każdy temat dobry
Z dwojga złego lepiej ugryźć sie w jeżyk, bo jak w palec to pisać trudno

Tyż racja .... A jak tu bez pisania wytrzymać ??... No jak , ja siem pytam ??

Aniu a skąd jest Ksywka Misiek dla Everesta ????.... Bo wiesz , moja psiapsóła to ma piesę , której dali imię " Apokalipsa "... No i wola ja Luna , bo ryczeć Apokalipsa na ulicy to tak troszku głupio .... Ale Everest ..cccałkiem fajne imię
gierczusia 14:21, 05 lis 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Pozdrawiam Elu

Cześć Bogusiu ..
Co tam u Ciebie ??
Milka 17:16, 05 lis 2013

asc napisał(a)
A mnie naszło na refleksje odnośnie mojego psa staruszka... do utylizacji go na pewno nie oddam.... nie wyobrażam sobie aby wylądował w Bacutilu na stosie z innymi odpadami z rzeźni... i jak ścierwo go machną do pieca... rozumiem sąsiada..aczkolwiek te ozdóbki są już przesadą... Ale jak pies nosi krawat i marynarę... to ..... i resztę też musi mieć po ludzku
Przeszperałam internet gdzie kremują zwłoki psów... i za ile. Jestem przygotowana

Moje 3, to członkowie rodziny, pochowane w lasku, tam były szczęśliwe, tu ich miejsce