Mirko super te pustynniki
Ja jakoś nie mam do nich ręki.
Dwa podejścia sadzeniowe bez sukcesu, chyba spróbuję jeszcze raz
Ciemierniki śliczne
Mam sporo siewek w tym roku, jak radzisz kiedy je przepikować w spokojne miejsce, by były bezpieczne?
Były Walentynki, więc upiekłam serduszkowe słodkości.
Od jakiegoś czasu nie mam problemów z nadprogramowymi kilogramami, ale jeść też nie za wiele mogę. Lubię piec
Dopiero dziś próbuję większego soil-blockera.
Wzięłam piny w kształcie tych malutkich kosteczek. Mała kosteczka ląduje w dziurze większej. Jedynie co, to zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby im gdyby były głębiej?
Sporo ciekawostek u Ciebie Grzebiuszko O marchewkach filmik pooglądałam, O księżycu poczytałam. Liski urocze, krasnal też
U mnie trawnik cały podziurkowany. W niektórych miejscach wygląda jak sito. Zastanawiałam się czy to ptaki tak go zdziobały? Ale to są malutkie kopczyki z dziurką, czyli to pewnie to robactwo wylazło do księżyca w pełni, tylko czy wlazło z powrotem, czy rano trochę ptaszki ograniczyły ich populację? Ciekawe ? Czy rozlazły się po całym ogrodzie?
Fotki usunąć?
Dziś przerwa bo padało cały weekend I dziś z przerwami też... fundamenty częściowo zalane wodą z błotem... jak obeschnie trzeba będzie pomyśleć o odprowadzeniu tej wody...
To prawda, szkoda wielka, ale ogrom wiedzy w wirtualnym świecie pozostał, duża kultura osobista i poczucie humoru Pana Grzegorza
a to paskudniki, mam nadzieję, że Twoje zabiegi pomogą i rozwinie tą masę pąków, daj potem znać jak się krzew sprawuje, bo ta informacja nie jednej osobie się przyda.
Justyśka sekatoręka dobra xywka
śliczne te delikatnie różowe hiacynciki masz