Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gardenarium"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:57, 29 paź 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Wróciłam z pracy...a tu niespodzianka, sąsiedzi pograbili liście po mojej stronie... Nie spodziewałam się. jejku jak fajnie

Darowane dobro powraca
Piękny nowy awatarek
Pozdrawiam
Anglia sierpień 2013 22:49, 29 paź 2013

Do góry
Bardziej, dużo bardziej malownicze
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:06, 29 paź 2013

Do góry
Strasznie przepraszam, że Was zawiodłam, ale nie sadzę. Jeżdżę do pracy, mus przypilnować końcowego efektu i pomóc, dzisiaj zaczęłam sypać korę, chłopaki zwijają się jak w ukropie Kostki zabrakło, a ja u siebie posadzę dopiero jak koparka i dźwig przyjadą, żeby wytarabanić koło za płot.

Dopiero w czwartek mam konserwacje i coś u siebie zrobię na koniec dnia. Ale nie wszystko. Ten proces będzie trwał, dopóki nie dojrzeje w mojej głowie.

A dzisiaj rano moc liści znowu, jeszcze więcej niż było. Wróciłam z pracy...a tu niespodzianka, sąsiedzi pograbili liście po mojej stronie... Nie spodziewałam się. jejku jak fajnie
Ogrodnik Mimo Woli cd 08:39, 29 paź 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Myślę, że ten tok myślenia jest zły. Znowu szczerość do bólu.

Danuś...... jak chcemy coś zrobić porządnie, to taka szczerość jest jak najbardziej na miejscu.. i nie ma mowy o bólu... bo ból to może być jak sie coś spapra, wsadzi czas, pieniądze, a efekt będzie do niczego

I wszyscy do bólu dalej napiszą kurtuazyjnie zaciskając zęby "pięknie".. A to tu nie o to chodzi.....
Dziś mniej wieje.. pogoda jest, mam nadzieję, że u Ciebie też... bo rewolucje potrzebują też dobrej pogody I te twoje cisy jak stół... oj .. to było do bólu..... moje takie malutkie... jak taboretki.. do Twego stołu. Ale i tak sie z nich cieszę.. taboret też potrzebny
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 06:22, 29 paź 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dziękuję Wam za tak liczne, liczniusie odwiedziny Ja dzisiaj tylko w podzięce zmieniłam awatarek w IrenkoMiłkowym szalu jestem

Mam kilka ważnych publikacji w grudniowej Magnolii, aż dwa nasze ogrody będą, więc mam robotę z opisywaniem wizualizacji Kiedy ja to zrobię skoro już prawie północ?

A w sprawie rewolucji to teraz zbieram materiały ekskluzywne, jak to pisze Ania asc. Zakupiłam trzy wielkieeeee świerki, wielkie naprawdę, wielką kulę z cisa jak stół normalnie. Przyjadą w czwartek rano

A dzisiaj po pracy i po ciemku pograbiłam ulicę, bo choć wczoraj była czyściutka jak nie wiem co, to dzisiaj rano ukazało się pobojowisko, aż Maja, która mnie dzisiaj nawiedziła powiedziała, o jejku chyba Danusia gdzieś wyjechała, taki bałagan. No więc zmobilizowałam się i po nocy pozbierałam liście do worów, potem pojechałam z Kropką do lekarza i jak wróciłam, apiać to samo. Sąsiad z naprzeciwka liści nie grabi i wszystko z klona leci na moją stronę. Chyba mus sąsiada ograbić z liści

Uśmiałam się
Tych gigantów jestem bardzo ciekawa, o ognisku wycztałam wszystko
Super ci w tej apaszce
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 06:13, 29 paź 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ale Was dzisiaj siedzi po nocy.

Gardenarium, monteverde, barbara_krajewska, kaisog1, Gabriela, Dasia, Loosiuu, Marzena2007, kwiatholandii, mira, Kasiek, eliza3, trafo, Wrzos, jolka, JoannA, safikey, mynarka, bacha2224, wietrzyk, Katkak, mar_za, Zielona, Agawita, nicol21, Joan - niezła grupa nocnych marków

Liście Basiu grabiłam do ósmej, teraz mam papierkową robotę. Opisywanie projektu

Padłam czytająć o rewolucji i zasnęłam z ipadem... Dlatego z samego rana przybiegam dokończyć.
Cis wielkości stołu? Mama mija, ale się będzie dzialo!!!
Czy ja wytrzymam do czwartku! Danusiu choć malutkie zdjecie z dzisiaj, plizzzz

Ps. Mi wiatr oskubał liściaste i po sobotnim sprzątaniu znow wszystkie liscie na trawniku... Nawet żywopłot grabowy mi przerzedził. Cud że tylko na liściach te wiatry skonczyły....
Kwiatowy ogródek Monteverde 23:44, 28 paź 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Aniu, u Ciebie to jakby nie było jesieni, Sporo masz kolorów i te róże Fajnie że powoli uporałaś się z robotą. Nowy ogród rośnie w siłę

Wciskam gdzie mogę, niestety nie jest rozciągliwy, dzisiaj uratowała mnie Ewelinka biorąc kilka krzewów żeby tylko nie padał śnieg to powinnam się ze wszystkim uporać, a wieje teraz mocno wiatr, żeby czegoś nie przygonił to z robotą się wyrobię
Kwiatowy ogródek Monteverde 23:39, 28 paź 2013

Do góry
Aniu, u Ciebie to jakby nie było jesieni, Sporo masz kolorów i te róże Fajnie że powoli uporałaś się z robotą. Nowy ogród rośnie w siłę
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:36, 28 paź 2013

Do góry
Ale Was dzisiaj siedzi po nocy.

Gardenarium, monteverde, barbara_krajewska, kaisog1, Gabriela, Dasia, Loosiuu, Marzena2007, kwiatholandii, mira, Kasiek, eliza3, trafo, Wrzos, jolka, JoannA, safikey, mynarka, bacha2224, wietrzyk, Katkak, mar_za, Zielona, Agawita, nicol21, Joan - niezła grupa nocnych marków

Liście Basiu grabiłam do ósmej, teraz mam papierkową robotę. Opisywanie projektu
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:31, 28 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)

Bo do mnie pasuje albo drewniane donice, albo obłożone klinkierem jak ściana Na razie barierka się zostanie.. zimą będziemy myśleć.. czymś myśli trzeba zająć A może barierka ze sztachetek jak płot???

Myślę, że ten tok myślenia jest zły. Znowu szczerość do bólu.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:27, 28 paź 2013

Do góry
Melduję, że świerki kupione
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:26, 28 paź 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

a tu prośba do naszych specjalistów, mam tę roslinę od latm nie wiem co to, zimuje, kwitnie na biało i jest zimozielona

Oregano moim zdaniem czyli "zioło" do pizzy.
Mój mały raj na ziemi :) 23:20, 28 paź 2013

Do góry
My też dziękujemy za szalenie miły czas spędzony na wpatrywaniu się w ogień, gadaniu gadaniu gadaniu, opowiadaniu i radości.

Franek wymachujący płonącym łuczywem Winko smakujące pysznie

No i te dwa koty na dodatek, jeden jakby go nie było, snuł się dostojnie pod nogami i koło ognia, drugi szaleńczo radosny i skaczący pośród nas.

Fajnie było pobyć z Wami
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:14, 28 paź 2013

Do góry
Ja w ogrodzie miałam zakopaną łazienkę i kuchnię.
A miało być tak pięknie.... 23:12, 28 paź 2013

Do góry
A ja ruszam trawy, mam zawsze "pod górkę"
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:10, 28 paź 2013

Do góry
Tulipanowiec goły, buk prawie goły, miłorzęby gołe. A z ulicy leci wszystko co się nawinie. Normalnie nie mogę Huk roboty, dobrze, że mam lampy uliczne.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:08, 28 paź 2013

Do góry
Dziękuję Wam za tak liczne, liczniusie odwiedziny Ja dzisiaj tylko w podzięce zmieniłam awatarek w IrenkoMiłkowym szalu jestem

Mam kilka ważnych publikacji w grudniowej Magnolii, aż dwa nasze ogrody będą, więc mam robotę z opisywaniem wizualizacji Kiedy ja to zrobię skoro już prawie północ?

A w sprawie rewolucji to teraz zbieram materiały ekskluzywne, jak to pisze Ania asc. Zakupiłam trzy wielkieeeee świerki, wielkie naprawdę, wielką kulę z cisa jak stół normalnie. Przyjadą w czwartek rano

A dzisiaj po pracy i po ciemku pograbiłam ulicę, bo choć wczoraj była czyściutka jak nie wiem co, to dzisiaj rano ukazało się pobojowisko, aż Maja, która mnie dzisiaj nawiedziła powiedziała, o jejku chyba Danusia gdzieś wyjechała, taki bałagan. No więc zmobilizowałam się i po nocy pozbierałam liście do worów, potem pojechałam z Kropką do lekarza i jak wróciłam, apiać to samo. Sąsiad z naprzeciwka liści nie grabi i wszystko z klona leci na moją stronę. Chyba mus sąsiada ograbić z liści

Usunięcie wątku 21:19, 28 paź 2013

Do góry
Usunęłam, choć nie wiem dlaczego? W powitaniach takie miłe słowa mogły zostać.

W sprawie usunięcia wątku piszcie na pw do mnie

Pozdrawiam
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 21:19, 28 paź 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Kamila teraz to. Ty sobie nic nie sadż.... Bo po zimie z ogrodowskiem i tak wszytsko będziesz wykopywać i sadzić od nowa Teraz czytaj, oglądaj, ustal jaki styl ogrodu vi się podoba.
Czy przeglądałaś realizacje Gardenarium i tzw seriale z realizacji Danusi?
Najpierw wykoncypuj co Ci się podoba a potem myśl, rysuj, googlaj rośliny, czytaj artykuły Danusi. Wiosna gdy synek podrosnie bedziesz sadzić

Dla pocieszenia dodam, że piewszą roslina wsadzoną w trawnik była u mnie sosna.... Tu bylo 11 lat temu takich roslin w trawie bylo jeszcze kilkadziesiąt a potem wykopywałam i wytyczałam rabaty.....

No właśnie tak zaczynam myśleć, że sobie odpuszczę. Sadzenie oczywiście Ogrodowisko przeglądam wzdłuż i wszerz, ale przez to, że naprawdę zaczynam od podstaw to oczywiście zapomniałam o tym co przeczytałam na początku ale Danusia mi przypomniała i teraz już raczej zapamiętam

Faktycznie mnie pocieszyłaś Teraz wiem, że wprawdzie długa droga przede mną, ale nic to, dam radę

Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 21:10, 28 paź 2013

Do góry
Kamila teraz to. Ty sobie nic nie sadż.... Bo po zimie z ogrodowskiem i tak wszytsko będziesz wykopywać i sadzić od nowa Teraz czytaj, oglądaj, ustal jaki styl ogrodu vi się podoba.
Czy przeglądałaś realizacje Gardenarium i tzw seriale z realizacji Danusi?
Najpierw wykoncypuj co Ci się podoba a potem myśl, rysuj, googlaj rośliny, czytaj artykuły Danusi. Wiosna gdy synek podrosnie bedziesz sadzić

Dla pocieszenia dodam, że piewszą roslina wsadzoną w trawnik była u mnie sosna.... Tu bylo 11 lat temu takich roslin w trawie bylo jeszcze kilkadziesiąt a potem wykopywałam i wytyczałam rabaty.....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies