Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ewa 05:07, 29 paź 2013

W czerwonym Danusiu wyglądasz szałowo !!!
Piękny avatarek Zaczynam byś uzależniona od zmian ....
Madzenka 06:13, 29 paź 2013

Gardenarium napisał(a)
Ale Was dzisiaj siedzi po nocy.

Gardenarium, monteverde, barbara_krajewska, kaisog1, Gabriela, Dasia, Loosiuu, Marzena2007, kwiatholandii, mira, Kasiek, eliza3, trafo, Wrzos, jolka, JoannA, safikey, mynarka, bacha2224, wietrzyk, Katkak, mar_za, Zielona, Agawita, nicol21, Joan - niezła grupa nocnych marków

Liście Basiu grabiłam do ósmej, teraz mam papierkową robotę. Opisywanie projektu

Padłam czytająć o rewolucji i zasnęłam z ipadem... Dlatego z samego rana przybiegam dokończyć.
Cis wielkości stołu? Mama mija, ale się będzie dzialo!!!
Czy ja wytrzymam do czwartku! Danusiu choć malutkie zdjecie z dzisiaj, plizzzz

Ps. Mi wiatr oskubał liściaste i po sobotnim sprzątaniu znow wszystkie liscie na trawniku... Nawet żywopłot grabowy mi przerzedził. Cud że tylko na liściach te wiatry skonczyły....
Milka 06:22, 29 paź 2013

Gardenarium napisał(a)
Dziękuję Wam za tak liczne, liczniusie odwiedziny Ja dzisiaj tylko w podzięce zmieniłam awatarek w IrenkoMiłkowym szalu jestem

Mam kilka ważnych publikacji w grudniowej Magnolii, aż dwa nasze ogrody będą, więc mam robotę z opisywaniem wizualizacji Kiedy ja to zrobię skoro już prawie północ?

A w sprawie rewolucji to teraz zbieram materiały ekskluzywne, jak to pisze Ania asc. Zakupiłam trzy wielkieeeee świerki, wielkie naprawdę, wielką kulę z cisa jak stół normalnie. Przyjadą w czwartek rano

A dzisiaj po pracy i po ciemku pograbiłam ulicę, bo choć wczoraj była czyściutka jak nie wiem co, to dzisiaj rano ukazało się pobojowisko, aż Maja, która mnie dzisiaj nawiedziła powiedziała, o jejku chyba Danusia gdzieś wyjechała, taki bałagan. No więc zmobilizowałam się i po nocy pozbierałam liście do worów, potem pojechałam z Kropką do lekarza i jak wróciłam, apiać to samo. Sąsiad z naprzeciwka liści nie grabi i wszystko z klona leci na moją stronę. Chyba mus sąsiada ograbić z liści

Uśmiałam się
Tych gigantów jestem bardzo ciekawa, o ognisku wycztałam wszystko
Super ci w tej apaszce
baraga1904 07:37, 29 paź 2013

...masz nowy piękny avatarek Danuś...i czytam o cisie gigancie...oj to będzie sie działo, a w zasadzie już się dzieje...
...czekam na dalszy ciąg rewolucji pażdziernikowej pozdrawiam....
Ewa 07:37, 29 paź 2013

......podkrzeszę i ja świerki, bo mnie denerwują, nic im nie będzie?
Anita1978 07:39, 29 paź 2013

Nowy awatarek! Uśmiechnięty i z różami!
Mala_Mi 07:44, 29 paź 2013

Stół wielkości cisa czy cis wielkości stołu... i to jest ekskluzywne..... no tak to jest wersja ekskluzywna

A dodatki kolorowe Ci pasują i o tym już pisałam dawno temu Irenka na modzie się zna Trza jej słuchać Tak jak Ciebie w sprawach ogrodowych
AgnieszkaW 08:15, 29 paź 2013

Avatarek super Danusiu, a Twoją rewolucję cały czas podglądam na bieżąco. Pozdrowienia zostawiam
Zielona 08:16, 29 paź 2013

Dzień Dobry Spałam dzisiaj 5 godzin. To forum powinno posiadać ostrzeżenie o tym, że jest uzależniające Danusiu, dziękuję za odwiedziny u mnie. I za cenną radę. Czy możesz mnie odesłać do jakiegoś ogrodu, w którym planowałaś taką dużą rabatę, jak ta moja nieszczęsna, w sprawie której się wypowiedziałaś? Nie śmiem pytać o konkretne porady w sprawie własnej, bo widzę, jakie masz urwanie głowy, ale chętnie poczytam, jak Ty planujesz takie miejsca w innych ogrodach.
anula_wn 08:26, 29 paź 2013

Danuś, wpadłam pochwalić avatarek ! cudny !!!
kolory, koniecznie kolory, bo Cię ożywiają , dodają uroku i podkreślają urodę

a co do liści to widziałam jak Danusia po nocy grabiła jak wracałam wczoraj no leci wszystko na potęgę i jak ktoś nie pograbi...to "se nagrabi"