Trafiłem, zobaczyłem, kupiłem ale nie wiem co bo nad funkami rozbrzmiewał napis "Funkie mix"
Elaty jeszcze nigdzie nie widziałem na żywo ani w żadnym ogrodniczym itp
Do reszty się dogadamy przecież sezon się dopiero rozkręca
Kupiłeś ??... Noo fieszzzzz... tak szyybkooo ??
napisz wiec , proszę , jaką Ty kupiłes i jeszcze takie pytanie :masz dostęp do elaty aurea ??
Co do ławeczki , szczegóły dogadamy w wakacje , okej ??
Noooo bo te mocowanie to patent nad patenty dwa kawałki drewienka i kotwy ale zabawy było , ojj było
Ja liczę Łukasz ,że w wakacje uda Ci się wypróbować moją ławeczkę .. w kwestii pojemności to powiem ,źe ona z gumy jest , ale pstttt
ale przede wszystkim poratuj nas rozpoznaniem tej pieknej hosty , nad którą wzychaliśmy oboje w prywatnym ogrodzie Pudeł..... ( nie jestem w stanie spamiętać , jak ktorzy się nazywają....) no wiesz..tej cytrynowej , niewielkiej....
widze ze dyskusja i duper.ja siedze cicho bo sie nie znam a kiedy zakeitna takie z nasionej jak myslisz? Gdybys mial jakies siewki chetnie przygarne dogadamy sie
Aniu u mnie ładnie powtórzyły siewki cechy pełnych kwiatów, a jak się krzyżują same to też czasem ciekawe siewki o pełnych kwiatach wychodzą. Chyba nie ma reguły i zależy jaki przyroda ma kaprys
Ślicznie, ale żeby jeszcze tak każdy miał takie szkółki gdzie można już na wózeczku sobie dopasować zestawienie... pomarzyć. Chociaż czasem może i dobrze, że nie mam takiego asortymentu w pobliżu, a nawet troszkę dalej
Gosiu ja już prawie uporałem się z werbeną, ale wiadrami wynoszę, jednak nie daję jej urosnąć tak wysoko mam jej troszkę dość, ale piękna jest to posadziłem nową. Ogród pięknie wygląda
Nie zgodzę się z tym, że pełne orliki tracą swoje cechy jako nowe siewki, niektóre owszem, ale nie wszystkie. Ja pod fioletowym miałem i siewki o pełnych kwiatach i takich mniej pełnych
Siewek u mnie na razie brak (chociaż w krzaki musiałbym zajrzeć) ale nasiona fioletowych wpadających w atramentowy kolor i takich fioletowych z delikatnym białym paseczkiem w środku będę miał mnóstwo