Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

eliza3 17:16, 02 cze 2016

Łukasz, masz bardzo ładny ogród. Muszę mu się przyjrzeć dokładniej, bo to co widziałam na ostatnich zdjęciach zachęciło mnie, aby pospacerować dłużej.
Pozdrawiam.
Nallar 21:03, 02 cze 2016

Mogę poprosić o fotki piwonii, chyba się już rozwinęły co ?
Czytam że u Ciebie też deszczyk....Ja deszczu mam już po kokardkę, moje rośliny też irysy, piwonie leżą namoknięte i z pewnością się już nie podniosą
Mam nadzieje że u Ciebie takich strat nie będzie.
ryska 10:46, 03 cze 2016

Pięknie Łukasz jest u Ciebie. Miło Cię było znów zobaczyć u Bogdzi. Śliczne zdjęcia zrobiłeś w Jej ogrodzie. Pozdrawiam
Luki 16:26, 03 cze 2016

Anula bardzo mi miło czytać takie słowa tym bardziej, że sam widzę jeszcze tyyyyle do zrobienia.

Ela mój ogród nie duży, więc się nie pogubisz, zapraszam

Ewo z dwojga złego wolę taką pogodę jak teraz niż susze i palące słońce, rośliny podpierałem na bieżąco i nie leżą, a co poległo to też kwitnie tylko w poziomie Fakt przy takiej pogodzie mogą panoszyć się grzybki, ale za to przy suchej panoszą się robaczki, tak źle i tak nie dobrze
Uwierzysz, że piwonie tak się ociągają, że jeszcze nie kwitną, dzisiaj dopiero pierwsze pąki ledwo się rozchyliły, może to i dobrze bo jeszcze nie leżą
Będą zdjęcia.

Renatko mnie również miło tym bardziej czytając Twoje słowa
Milka 16:39, 03 cze 2016

Cudna bylinowa, nasadzenia i jej linia, gęściutko, to chyba chwastów nie masz
AlKa 19:54, 03 cze 2016

Pięknie kolorowo i soczyście
Luki 23:08, 03 cze 2016

Irenko nie przypominaj mi o chwastach na tej rabacie, od tygodnia próbuję ją doprowadzić do porządku. Zostało mi 7 metró za żywopłotem grabowym i fragment z siewkami werbeny w hortensjach, zielska pełny wielki worek już wyrwałem

Alka dziękuję

Taki mały zwiastune tego ci się zaczyna dziać, ja po prostu nie mogę wyjść z zachwytu, a radochę mam jak dziecko. Mam więcej zdjęć, ale słaby jestem, więc czas spać
Kacha123 07:06, 04 cze 2016

No wiesz! Wstawić taką cudną jedną fotkę na zachętę i pójść spać! Dobrze, że padłam spać wcześniej

Mam nadzieję, że się wyspałeś, zregenerowałeś siły i zarzucisz nas dzisiaj fotkami
Zana 07:17, 04 cze 2016

Zwiastun wieeeele obiecujący wstawiłeś. Oczekiwania nasze rosną, bo tym zdjęciem sam sobie wysoko poprzeczkę ustawiłeś.
jolka 07:30, 04 cze 2016

Kocham piwonie i baardzo lubię Twój ogród
Czochry masz śliczne.