Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

AgataP 21:34, 01 cze 2016

Margarete napisał(a)

Tak kulki beda ale niewykulkowane jeszcze bo za jasne te młode przyrosty, sadzic nie moge bo musze wywalić róże którym miały te kulki towarzyszyć, róże usmierxciłam ale juzzamówiłam nową
Buzoaki Ewka !
p.s. pachysandra pod świerkiem szleje

o teraz jestem ciekawa, bo swoich bukszpanów z Młodawina jeszcze nie formowałam, powinnam już je ciachnąć? zaczynają rosnąć więc się raczej przyjęły

buziaki Małgoś, na zdjęcia do mnie zapraszam
Margarete 22:49, 01 cze 2016

AgataP napisał(a)

o teraz jestem ciekawa, bo swoich bukszpanów z Młodawina jeszcze nie formowałam, powinnam już je ciachnąć? zaczynają rosnąć więc się raczej przyjęły

buziaki Małgoś, na zdjęcia do mnie zapraszam

Wg mojej wiedzy - tu na forum zdobytej to albo tniesz przed nowymi przyrostami albo po przyrostach ale gdy już ściemnieją nieco, z tym że ostatnie cięcie do końca sierpnia, gdyby pobudzony buksik jeszcze coś tam po cięciu wypuścił to żeby to nowe zdążyło zdrewnieć i nie zamarzło.
Moje kule buksikowe kupowałam w kwietniu i ld razu cięłam. Teraz czekam na czerwiec z cięciem.
Lecę na foty....
makkasia 09:21, 02 cze 2016

Małgosiu pokaż swoją Genie. Madżenka Ci odpisała na temat dziurek na Szwedce - swoja drogą ma już piękne pączki. Moja 2 letnia dopiero rośnie i zawiązuje pączki.
Świetne nowe buksy. Robi się u Ciebie busz
W jaki sposób ukatrupiłaś MW?
Margarete 10:23, 02 cze 2016

wklejam ku pamieci
Bogdzia napisał(a)

Prosicie o identyfikację więc podpiszę wg Ani zdjecia

Od lewej stoją: Kasya, Rozark, Ryska, Mariolka(koleżanka Margarete i juz i nasza), Kasia-Luiza (nie ma watku ale ostatnio pokazywalismy jej piękny ogród na pierwszomajowym spotkaniu)Yolka, Danusia -koleżanka Pani Przyrody i równiez juz nasza, Ja czyli Bogdzia, Ewa-Luteczka w niebieskiej bluzce, Justyna eee-tam, Robert, Gocha, Jankosia, Anna Ch, Karola, za Karolą jasne własy Mathildis, Pani Przyroda,Anipla, AgataC,Ania z ogrodu z pergolą, Ren 133, Chell z koleżanką i M ale czyj M nie wiem,
siedza od lewej: Ewsg, Margarete, Nikita, Luki, Mała Mi, Ela kuzynka Margarete zaprzyjaźniona z nami, Dorota 123.
Fotografie robiło conajmniej pięciu mężów i byli jeszcze GabiK z Jarkiem i Laurką, Kuklik z fajnymi dzieciakami-młodzieżą i mój syn z wnusią.
AgataP 18:49, 02 cze 2016

Margarete napisał(a)

Wg mojej wiedzy - tu na forum zdobytej to albo tniesz przed nowymi przyrostami albo po przyrostach ale gdy już ściemnieją nieco, z tym że ostatnie cięcie do końca sierpnia, gdyby pobudzony buksik jeszcze coś tam po cięciu wypuścił to żeby to nowe zdążyło zdrewnieć i nie zamarzło.
Moje kule buksikowe kupowałam w kwietniu i ld razu cięłam. Teraz czekam na czerwiec z cięciem.
Lecę na foty....

no to już wiem, ciachnę je teraz w czerwcu i niech wypuszczają sobie, potem od wiosny zabiorę się za nie terminowo już buziaczki
Kasya 15:39, 06 cze 2016

Małgosiu, wybieracie się do Pęchcina ?
popcorn 15:40, 06 cze 2016

Zagladam, pozdrawiam!
makkasia 10:43, 07 cze 2016

czekamy na nowe fotki
macham
Monka 20:52, 07 cze 2016

Margarete napisał(a)

Kasia jak najserdeczniej zapraszam, od ciebie do mnie tylko 120 km, przyjedź, pokaże ci m,ój ogród a i dziewczyny łódzkie chetnie na pewno otworza przed nami drzwi do swoich ogródów, ty jesteś juz nawet troche taka nasza- łódzka Kasiau

Na tej rabacie przy tarasie koło psa widac ten duzy bukszpan - który ma byc stozkiem a za nim rosnie ta hortka od ciebie - ma sie dobrze jak bedzie okazja to ja obfoce, dzieki za zakup raz jeszcze

Ja trochę z pytaniem po niewczasie , o spotkaniu w okolicach Łodzi dowiedziałam się z relacji dziewczyn , szkoda, i moje pytanie czy może w tym roku będzie jeszcze jakieś organizowane ? chętnie bym poznała forumowiczki
Margarete 16:24, 08 cze 2016

popcorn napisał(a)
Zagladam, pozdrawiam!

Ja też pozdrawiam