Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Bea 22:54, 31 maj 2016

Zdradzę tajemnicę - to robił fachowiec od zabezieczeń i jest nie do ruszenia.
Milka 13:02, 01 cze 2016

Gierczusiu, ile gości u ciebie ogródeczek niby mały, ale jaki pojemny, a ławeczka cudo, gdzie i za ile ona??
gierczusia 16:06, 02 cze 2016

Milka napisał(a)
Gierczusiu, ile gości u ciebie ogródeczek niby mały, ale jaki pojemny, a ławeczka cudo, gdzie i za ile ona??

Irenko boooo....fiesz,źe ja główna upychaczka jestem co do gości też

A tak na poważnie..bardzo się martwiłam , czy się wszyscy zmieścimy, ale jakoś daliśmy radę
.... cieszę się ,źe laweczka się podoba wysyłam wiadomość na priv

Buziole
gierczusia 16:21, 02 cze 2016

Bea napisał(a)
Zdradzę tajemnicę - to robił fachowiec od zabezieczeń i jest nie do ruszenia.

... " Fachowiec" unosi się z dumy pod sufitem, że chyba będę musiała go grabiami na ziemię sprowadzić
A tak na poważnie.. naprawdę super to wymyślił , bo nikt nawet tej przemyślnej konstrukcji nie zauważył

Buziole Beatko
Ps.trawkę mam dla Ciebie, trzymam w donicy..wieelka jak byk
Ewa777 16:34, 02 cze 2016

gierczusia napisał(a)

... " Fachowiec" unosi się z dumy pod sufitem, że chyba będę musiała go grabiami na ziemię sprowadzić
A tak na poważnie.. naprawdę super to wymyślił , bo nikt nawet tej przemyślnej konstrukcji nie zauważył

Buziole Beatko
Ps.trawkę mam dla Ciebie, trzymam w donicy..wieelka jak byk

To gdzie tę trawkę schowałaś, że my takiego byka nie zauważyłyśmy w Twoim ogrodzie? Jednak jest pojemny
Bea 20:02, 02 cze 2016

Nie na darmo Ela ma tytył "Miszcza upychania".
Nawet byk się zmieści i nie koniecznie musi być go widać.
Na tym polega mistrzostwo.

Dzięki za trawkę
Bogdzia 20:03, 02 cze 2016

Ławeczka cudna, tez bym posiedziała.
gierczusia 08:23, 03 cze 2016

Luki napisał(a)
No powiem, że rzeczywiście nie widać mocowania ławeczki Super się wpasowała i pojemna do tego

Noooo bo te mocowanie to patent nad patenty dwa kawałki drewienka i kotwy ale zabawy było , ojj było
Ja liczę Łukasz ,że w wakacje uda Ci się wypróbować moją ławeczkę .. w kwestii pojemności to powiem ,źe ona z gumy jest , ale pstttt
ale przede wszystkim poratuj nas rozpoznaniem tej pieknej hosty , nad którą wzychaliśmy oboje w prywatnym ogrodzie Pudeł..... ( nie jestem w stanie spamiętać , jak ktorzy się nazywają....) no wiesz..tej cytrynowej , niewielkiej....

Czy to jest ta z czerwonymi lodygami ???

Pozdrowionka
gierczusia 08:26, 03 cze 2016

eliza3 napisał(a)
Elu, śliczny masz ogródeczek, ale zdjęciami to nas nie rozpieszczasz
Dobrze, że gości zapraszasz to coś nie coś można zobaczyć

Elu ja po prostu mam wraźenie źe non stop pokazuję Wam to samo a przecież...ile można .. na domiar złego nie mam do pokazania nic więcej
Ale muszę przyznac,źe kazda osoba jest w stanie zupełnie inaczej każdy ogród odebrać i pokazać pamietam jak oglądał zdjęcia z tegorocznego spotkania u Bogdzi...niby znam ten ogród , ale chyba...tak nie do końca

Ale ..postaram się poprawić z tymi fotkami

Buzi
gierczusia 08:30, 03 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Macham do Was dziewczynki. Gierczuś ślicznie to lustro wpasowałaś , a ławeczka bardzo bardzo

I my machamy Sylwiu .. Nad miejscem lustra długo deliberowałam , bo chcialam ,źeby nie było dekoracja i wystawką tylko elementem ukrytym , wkomponowanym...skoro piszesz ,źe się udało to się bardzo ciesze
Z ławeczki też jestem bardzo zadowolona na początku wątroba mnie bolała na tą cenę..ale potem sobie pomyślalam ,źe przed domem jednak powinno byc reperezentacyjnie ,a ławeczka jest na lata tak więc..raz kozie smierć a taeraz każdego dnia jak idę do garażu to mi się miska uśmiecha na jej widok
Buziole