Cały czas się waham co tam dać. Na razie są tam dwie żurawki southern comfort, ale nie radzą sobie ze słońcem. Muszę zadecydować między żurawkami albo trawami albo bylinami A wszystkiego nie dam, bo miejsca mało.
Z siebie się smieję, z niekumatości mojej Nie dalej jak przedwczoraj składałam Sebkowi życzenia z okazji osiągnięcia pełnoletności, zatem pamiętałam wówczas jeszcze, ze on uczeń
A dziś się zastanawiałam, dlaczego Sebek, zamiast w szkole być, na forum w godzinach porannych czynny jest
Tłumaczyć mnie może jedynie fakt, że moje latorośle nie mają wakacji, to i przegapiłam koniec roku szkolnego
Wow..., no normalnie szczęka opada, pięknie i kolorowo, na żywo to musi być dopiero widok? Sebek Ty chyba całe wakacje odpoczywasz w ogrodzie, bo toż żal wyjeżdżać mając takie widoki u siebie pod domem
Sylwia dzięki za linka.Już przeczytałam.Dzisiaj przyginam moje hortensje.Hortensji nigdy za wiele.
Jasne ćwicz i próbuj i własne doświadczenia wpisuj w to miejsce , dla innych .... Ja również kiedyś poeksperymentuję ... Coś mi mama ostatnio mówiła , że to takie prościuchne powodzonka !
Czemu nie już? Po prostu wzruszasz ziemię - lub nie, bierzesz pęd, co może idzie sobie na równi z ziemią i kamieniem go! Na wiosnę ma już masę korzeni i sadzonka piękna Ja już mam 4 sadzonki anabelle rozmnożone taką metodą - i nie zaprzestanę na tylu
Czekamy na zdjęcia i oto one. U mnie jakby trzykrotki i łubiny przekwitły. Piękne masz hortensje - błękit paryski! Sebciu, czy Ty masz powojniki, jakie?
Mam dwa - Negritanka
Oraz odmianę Bałtyk, ale zdjęcia nie mogę znaleźć. Po za tym strasznie szybko mi przekwitł w tym roku - no i mało kwiatów miał. Negritanka kwitnie nadal