Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

monteverde 12:55, 11 lip 2012

Hej Sylwia, czy TY nie świrujesz z tymi zakupami, ale sadzonki b. ladne tych żurawek czy dobrze przeczytałam ,że powywalałaś hakone? Poproś swojego nadwornego zamiatacza Kubusia, aby pokazał jak działa ta zamiatarka, buziaczki dla Was
Matka 14:13, 11 lip 2012

O masz!jak masz coś wyrzucać to pamiętaj o mnie
Syla 14:55, 11 lip 2012

monteverde napisał(a)
Hej Sylwia, czy TY nie świrujesz z tymi zakupami, ale sadzonki b. ladne tych żurawek czy dobrze przeczytałam ,że powywalałaś hakone? Poproś swojego nadwornego zamiatacza Kubusia, aby pokazał jak działa ta zamiatarka, buziaczki dla Was

Nic takiego Aniu ....kiedyś udało mi się zniszczyć wierzbę Hakuro Nishiki ..... poproszę Kubę o prezentację zamiatacza buziolek
Syla 14:56, 11 lip 2012

Bogda napisał(a)
O masz!jak masz coś wyrzucać to pamiętaj o mnie

Bogda oczywiście ..... tak mi się w pamięci utrwaliłaś , że nie może być inaczej a szczególnie żurawki
zbigniew_gazda 16:23, 11 lip 2012

Piękna ta All Gold. Dzięki za informację Sylwio.
Sebek 16:48, 11 lip 2012

Syla napisał(a)

Sylwia dzięki za linka.Już przeczytałam.Dzisiaj przyginam moje hortensje.Hortensji nigdy za wiele.

Jasne ćwicz i próbuj i własne doświadczenia wpisuj w to miejsce , dla innych .... Ja również kiedyś poeksperymentuję ... Coś mi mama ostatnio mówiła , że to takie prościuchne powodzonka !

Czemu nie już? Po prostu wzruszasz ziemię - lub nie, bierzesz pęd, co może idzie sobie na równi z ziemią i kamieniem go! Na wiosnę ma już masę korzeni i sadzonka piękna Ja już mam 4 sadzonki anabelle rozmnożone taką metodą - i nie zaprzestanę na tylu
Syla 17:11, 11 lip 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Piękna ta All Gold. Dzięki za informację Sylwio.

Widzisz Zbysiu jakie zamieszanie wynikło z Twojego pytania o trawki ??? ja przeczytałam żurawki ??? potem padła jedna nazwa trawki , następnie druga .... i pytanko dostało wreszcie odpowiedź
To wszystko przez tę burzę , taka nieprzytomność umysłu mnie chwilowo ogarnia ..... inaczej czytam , inaczej rozumiem .... masakra pozdrawiam serdecznie
Syla 17:14, 11 lip 2012

Sebek napisał(a)

Sylwia dzięki za linka.Już przeczytałam.Dzisiaj przyginam moje hortensje.Hortensji nigdy za wiele.

Jasne ćwicz i próbuj i własne doświadczenia wpisuj w to miejsce , dla innych .... Ja również kiedyś poeksperymentuję ... Coś mi mama ostatnio mówiła , że to takie prościuchne powodzonka !

Czemu nie już? Po prostu wzruszasz ziemię - lub nie, bierzesz pęd, co może idzie sobie na równi z ziemią i kamieniem go! Na wiosnę ma już masę korzeni i sadzonka piękna Ja już mam 4 sadzonki anabelle rozmnożone taką metodą - i nie zaprzestanę na tylu

Bo teraz to mam straszliwe maluchy .... poczekam na większe , aczkolwiek mogę tak zrobić u mamy ona ma takie olbrzymie Anabelle
Joanka 17:49, 11 lip 2012

Ech..... co do Ciebie wpadam, to potem muszę szczenę z podłogi zbierać i gały na miejsce wkładać
Syla 18:16, 11 lip 2012

Joanka napisał(a)
Ech..... co do Ciebie wpadam, to potem muszę szczenę z podłogi zbierać i gały na miejsce wkładać

Asiu , duży ogród to duże ilości roślin .... obecne nasadzenia urosną to rośliny rozdzielę i pójdą na inne rabaty ..... Zdobycie preferowanej rośliny graniczy z cudem dlatego jak jest to kupuję buzioli i pozdrówki dla M