Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 18:17, 11 lip 2012

Szkoda , że u mnie leje ... a takie miałam plany ....
Milka 18:19, 11 lip 2012

Sylwia, to może i dobrze, że leje, troche odpocznij, tys taki pracuś, jeszcze troche i kompleksów dostanę!
Joanka 18:41, 11 lip 2012

U mnie znowu nawałnica przeszła, myślałam, że mi fuksje z balkonu odlecą.
Przez te ciągłe ściąganie kwiatów, stale coś się łamie.....
dorotka_z 18:49, 11 lip 2012

Ufff, jestem na bieżąco

Czytałam Twój wątek, Sylwia, od początku, strona po stronie, od deski do deski no i jestem tutaj. Zajęło mi to, bagatela, jakieś dwa tygodnie

Wreście mogę napisać, że masz piekny ogród! Podziwiam za konsekwencje i pracowitość! Rośliny pięknie rosną, super! No i nie bez znaczenia jest pięęękny trawnik, który prezentuje się bez zarzutu

Chyba na dobre wsiąkłam w Ogrodowisko. Atmosfera na forum jest cudowna. Mało jest takich miłych, serdecznych miejsc w internecie.

Jeżeli pozwolisz, Sylwia, będę kibicować dalej

Pozdawiam,
Dorota
zbigniew_gazda 19:00, 11 lip 2012

A u nas tylko się chmurzy i nici z deszczu. Ale mam nadzieję że od Sylwii naciągnie deszczyk bo to nie jest tak daleko.
Madzenka 19:42, 11 lip 2012

Sebek napisał(a)
Ale masz czysto w garażu!

Noooooo!!! Karcher jak karcher ale porządek w garażu miodzio!!! o zakupach nie wspomnę, czytam dalej
Sebek 19:43, 11 lip 2012

A ja poproszę aktualne zdjęcia z ogrodu - kropelkowe, bo padało
Madzenka 19:47, 11 lip 2012

No jetsem na bieżąco u mnie lało i waliło 1 cm gradem!!!
Matka 20:28, 11 lip 2012

Przysnęło mi się dzisiaj z Anatolkiem i śniłaś mi się jak robisz u mnie rabatkęale numer!szkoda, że nie miałam aparatu w tym śnie bo wyszła...przecudowna-jak to u Ciebie

No takie sny...że hej!!!!

Tak, tak zbieraj co masz wyrzucić-a pewnego dnia się uśmiechnę do M i sobie zaplanuje okolice Krakowa na wyjazdówki

hehe....

Sylwia, a jak tam te miejsca ze żwirkiem u Ciebie?bo nie mas ztam włókniny?chyba?rosną chwasty?jak sobie z tym radzisz?
Syla 20:40, 11 lip 2012

Oby Zbysiu i u Ciebie super zdrowo popadało .... Deszcz potrzebny a szkoda , że nie zdążyłam z rozsypaniem magicznej siły bo było by już po robocie a tak to wszystko przede mną

Asiek ..... mam nadzieję , że Twoich pięknych kwiatuchów aż tak bardzo nie poniszczyło , ja dla odmiany swoje donicowe na deszcz wyciągam aby nie lać tylko z węża ...

Marzenka - gradem waliło i u mnie ale kilka dni temu .... na moje szczęście teraz tylko rzęsisty mocny deszcz ..... teraz wszystko ładnie podlane , jutro wyrywanie chwastów na skalniaku

Sebuś - ale ja nie umiem tak ładnie robić zdjątek jak co po niektórzy .... siostra wpadła na chwilę to jej runianki wydarłam bo u mnie pięknie rośnie i niech ona również ma .....poszła zadowolona sadzić do siebie

Dorotko - bardzo mi miło gościć Cię w moim wątku ..... Podziwiam w czytaniu bo ja nie dałabym rady .... Oczywiście , proszę kibicuj i zaglądaj , mam wówczas więcej sił i motywacji do działania ... Choć mam dni kiedy nie daję już fizycznie rady .... wówczas siedzę na ogrodowisku i zaglądam do ogrodów innych pracusiów buziolki