Ogród z rzeźbą
23:12, 01 wrz 2016
Cały czas jestem w niedoczasie i zaglądam z doskoku w biegu na inne wątki, ale nie ogarniam. Wyrwy urlopowej na forum chyba nie nadrobię (no chyba że zimą
). Strasznie się stęskniłam za moją zieleniną przez te kilka tygodni, więc dzisiaj nie wytrzymałam i późnym popołudniem pojechaliśmy sprawdzić jak się ma nasza przystań ogrodowa. Chwastowisko wyrosło całkiem dorodne, będzie co pielić
. Ominęło mnie niestety bujne kwitnienie Munstead Wood, wszystkie kwiaty osypane niestety. Lavender Ice też kwitły pięknie, ale pozostało mi niestety pościnanie przekwitłych kwiatów. Największy szoking to uschnięty duży perukowiec, kompletnie nie wiem co się mogło stać
. Wszystkie liście suchuteńkie, ale nie opadły.
Zrobiłam kilka zdjęć, ale pora była już prawie wieczorna więc niewiele dało się cyknąć i jakość też kiepska.
Tegoroczna rabata z różami Novalis w roli głównej, bodziszki Rozanne zaskoczyły mnie baardzo pozytywnie, rozkwitły na całego (chociaż one
):
Zrobiłam kilka zdjęć, ale pora była już prawie wieczorna więc niewiele dało się cyknąć i jakość też kiepska.
Tegoroczna rabata z różami Novalis w roli głównej, bodziszki Rozanne zaskoczyły mnie baardzo pozytywnie, rozkwitły na całego (chociaż one