tak patrze i moze te jarzabki do mnie na front?co sadzisz?
to autumn spire jak dobrze pamietam? napiszesz mi na priv gdzie i za ile je kupowałaś?
rewelacyjna masz ta hortensjowa, powtarzam się ale ona bedzie hitem forum jak te hortki bujną a na jesień jarzaby zmienią kolor.......uhh............
Dziękuję za odpowiedż jestem całkiem "świeży" w temacie trawy
Jaki nawóz Pani by poleciła i czy lepiej zainwestować w siewnik czy nawozić z ręki
i mam jeszcze jedno pytanko co zrobić z miejscmi gdzie trawa wygląda tak jak na zdjęcich
front miał być taki:tu jest projekt Iwony
a taka inspiracja Polinki https://pl.pinterest.com/pin/166422148708476454/
tylko wiesz jak u mnie jest, szpaler tujek danica i co myslisz drzewa posadzic za nimi czy tak jak na projekcie wywalic i na przód drzewa?
wersja że front biala a reszta w kolorze bardzo mi się podoba ale tzn ze tej zwirowej nie przerabiać?
Witaj Przemku! Przystojny Ogrodnik z pięknym ogrodem, czego chcieć więcej!!! Zachwycona jestem! Jaki warzywny, połączenia szałwii z trawami mistrzowskie! Nie na darmo najlepsi ogrodnicy na świecie, to mężczyźni... Pozdrawiam Aga (od dziś twoja fanka )
Chociaż i tak najbardziej lubię te zwykłe .. ale lubię też urozmaicenie.. w poniedziałek chyba pojadę ponownie.. a jutro łażę za miejscem.... czarno to widzę, ale ..
Po 9 zł, ale wypasione sadzonki.. ładne, duże... za rok będą takie jak moje..
Kępy ok. 30cm są zgrabne i nie takie rozlazłe jak Evergoldy. Może dlatego, że je co roku ścinam i ładnie odrastają. Na bogato odrastają.I chyba jedyne carexy które odbijają i nie grymaszą na pogodę zimą.