Jeszcze kilka fotek, szkoda że aparatu nie wzięłam bo telefon nie popisał się w pełnym słońcu.
Tak sobie myślę, że powinnaś pomyśleć nad zmianą nazwy wątku bo jak byś nie powiedziała że to rów melioracyjny to ja bym była pewna, że to rzeczka .
Ja już dziś śliwę wsadziłam ale zdjęcia to już następnym razem wstawię bo ledwo żyje i przed niedzielą lepiej nie będzie .
Jeszcze nazwa tego papirusa którego mogę Ci dać - cibora zmienna a mam jeszcze papirusową tyle że kupiłam zdechlaka i dopiero odbija.
Beatko przemyśl zakup derenia - ten chłopak mówił że ten u nich to dereń kousa: https://www.google.pl/search?q=dere%C5%84+kousa&espv=2&biw=1348&bih=577&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjGya281drOAhUF_SwKHeGiCYwQ_AUIBigB#imgrc=Wo_-wH2S5qg-dM%3A
znalazłam godne miejsce dla Red Barona od Oli, trochę czekał, ale pasuje idealnie, kiedyś tu jeszcze dojdzie obwódka z bukszpany, który na razie się ukorzeniapod katalpa
Wiesz, ja też pierwszy raz taką widzę, a mam ją trzeci rok. Tak wyglądała w ubiegłym roku i nazywa się WELL BEING. Nie mam pojęcia co się z nią porobiło, ale cudowny zapach pozostał. Dziwne ma te szpiczaste płatki, ale takie też mi się podobają, no i dużo pąków ma do kwitnięcia.
Długo mnie tu nie było...Przepraszam za zaniedbanieRośliny pięknie się rozrosły.Między śliwowiśniami posadziłam tawuły szare. Nietety kwitną wcześnie a przez resztę lata są tylko zielone. [
witam, mizernieje mi buk purpurea, traci liście. Dzisiaj mąż zauważył na łodygach gąsienice - czy mogły zaszkodzić, jak ratować? A przy okazji... jak go formować?
Kasia podróżniczka Dobrze że pojemność bagażnika ograniczona to zostanie trochę korzonków dla innych zbieraczy
Kasiu nie korci Cię żeby namówić właściciela kredensu na małe decu? Znając Twoje zdolności zrobiłabyś z niego cudo.
Czekam na kolejną porcję zdjęć, z ogrodu Ewy też. Pozdrowionka dla Was wszystkich. Wypoczywajcie i bawcie się dobrze.