Bardzo mi miło, że ktoś czeka na zdjęcia
Nie ma ostatnio dobrego światła a to mnie skutecznie zniechęca do wyjścia z aparatem. Było w między czasie kilka bukietów ale też nie zrobiłam zdjęć.
Ale coś tam mam.
Dla Ciebie kwitnące w skrzyniach warzywnikowych zwykłe chyba oregano. Meksykańskiego nie znam..
Oglądałam i zachwycałam się już kilka dni temu ale nie miałam czasu napisać.
Ta ściana to Twój niezaprzeczalny atut.. normalnie jak w innym kraju. Taki prawdziwy romantyczny zakątek z dawnych lat. A ta gra światła tylko namnożyła mi myśli w wyobraźni.
Przypomnij co to za powojnik się na niej wdzięczy.
Śliczna ta dalia, wiesz co to za jedna? Dzięki temu zestawieniu z hortensjami zaczęłam na nie patrzeć przychylniejszym okiem (na hortki).
mam oczywiście w telefonie o wiele wiecej zdjęć ale jak je oglądam na kompie to srednio wygladają..nie potrafię robić fotek niestety
louis odier
miłego dnia !
Mam pytanie za 100 punktów - co mozna wsadzić zamiast zaznaczonych krzewów, ale coś co rosnie jako krzew
myslałam o dereniu spaethi albo o żółtym berberysie i jeszcze o żółtej trzmielinie - co wy na to ???
musze te wyrzucić, bo mi sie połamały po ostatnich nawałnicach deszczowo wietrznych i brzydko wygladaja, a poza tym w ogóle mnie denerwują
Kasiu, Aniu ja właśnie wiąz stamtąd wysadziłam bo nie miałby tam miejsca, widziałam ostatnio jak potrafi się rozbujać, teraz rośnie za klonami, które mi poleciła Kasia. Chciałam wsadzić drugą wiśnie ale nie wiem czy nie robię za dużego porządku
Będzie pismo obrazkowe
Maid Marion został jeden kwiatek i do tego wisi
Mary Rose za to widać z daleka. Zakwiatowana i zapączkowana
Natasha Richardson. Hmmmm.... myślałam, że będzie ładniejsza. Na tę chwilę bardziej pąki mnie zachwycają niż kwiat.
Princess Anne - jeden kwiat. Czekam na więcej, bo nie mam zdania.
Lady Salisbury - ładne kwiaty ale meeeega wiotka. Wszystko jej wisi