Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Zdjęcia Roku 08:22, 02 sty 2013

Do góry
Wieloszka / Madżenka: Buk trikolor będzie pasował TAM!
Noemi: Poczekam aż się zdecydują, wtedy popatrzę.

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:31, 02 sty 2013

Do góry
Kasik ja nie mordujem , ja siebie mordowalam ale teraz mam już luzik bo moja lista poprawek liczy już tylko 10 punktow na roka 2013 a nie 1010 ...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:30, 02 sty 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Oj Madżenko, wstydź się...
A czemu nie możesz zjeżdżać jak Bóg przykazał na nartach dwóch?

Bo już po wyprawie w góry 15.12 skończyłam sezon narciarski.... Jeszcze liczę, że wynik rezonansu wskaże, że jednak artroskopia nie jest potrzebna
ogrodoweimpresjejolki 00:28, 02 sty 2013

Do góry
Jolu a ja dopiero na zdjęciach 2012 zobaczyłam, że my się widziałyśmy u Bogdzi
Tyle widzialam Twojego awatarka z przykucem, że nie wiedziałam, że Ty to TY
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:15, 02 sty 2013

Do góry
Byle do piątku... Oby dotrwać ....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:03, 02 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Po schodach w takiej sytuacji pamiętaj najłatwiej schodzi się tyłem

rano bo do pracy czeba iść ... nie ma że boli

Oj bardziej boli, że czeba do pracy iść.... Po takim lenistwie...Dobranoc
Roztoczańskie klimaty 23:13, 01 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Ja bym tą skarpetę w samych nogach trzmieliny zrobiła a na brzegu albo drobne hosty lbo carexy ale wtedy ice dance.
Chyba bukszpany nie wymarzną, zawsze możesz je na zimę iglakami okryć ziemi mają chyba dużo w tej donicy?

Ziemi jest jakieś półtora metra....ok tak myśle trzmielina ....potem na około bukszpan potem .......może coś , co też będzie w tych małych doniczkach po prawej stronie schodów??

No
ale ja dzisiaj wymiękam bo jutro muszę wstać w środku nocy.... O 5:40... Trzeba rozpocząć rytuał przygotowania do snu, oblucje i takie tam
Roztoczańskie klimaty 23:06, 01 sty 2013

Do góry
Ja bym tą skarpetę w samych nogach trzmieliny zrobiła a na brzegu albo drobne hosty lbo carexy ale wtedy ice dance.
Chyba bukszpany nie wymarzną, zawsze możesz je na zimę iglakami okryć ziemi mają chyba dużo w tej donicy?
Roztoczańskie klimaty 23:01, 01 sty 2013

Do góry
To daj zurawki citronelki
Roztoczańskie klimaty 22:58, 01 sty 2013

Do góry
Ja też uwielbiam hebe - robią się takie fajne z nich male jeżyki - ale należy je tarktować jak jednorozne bo wymarzają.... Ale zdecydowanie coś ciemnozielonego, bo trzmielina variegata i hosty tez biało- zielone. Pomyśl o małym kole (nazywamy to skarpetą) wystrzyżonym na płasko wkolo trzmieliny
Poszukam przykładu

O tu taka skarpeta bukszpanowa http://www.gapphotos.com/imagedetails.asp?imageno=172318
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:54, 01 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)

oj tam, oj tam, nie przyglądaj się dokładnie, będziesz zdrowsza

Jestem za

Oj zdecydowanie te jestem za ważne że poszewki wyprane
Roztoczańskie klimaty 22:50, 01 sty 2013

Do góry
Mi się podobała z hostami z begoniami
Mogłoby byc coś zwisłego np. Białe surfinie wiosną. Brakuje mi coś ciemnozielonego. Może skarpeta z bukszpna a wkoło hosty jakieś bardziej miniaturowe np praying hands albo lepsze stiletto. A może carexy morowi variegata ? Żeby poczochrać rabatkę ?
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:37, 01 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)
A to było tak...... pod ściana stoi Adamo prawie go nie widać.... wiec go przybliżę .

Iza, Adam........ było super de lux... żaden bal sylwestrowy nie były tak fajny jak spotkanie z Wami.....

Ania ja przepraszam ale na tym zdjęciu fruwasz????
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:35, 01 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)
Patrzę Ci ja taki spokój u Izy.......... i już wszystko wiem.... Iza tutaj grandzi z Madżenką i Joanką

nie bądź zazdrosna
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:35, 01 sty 2013

Do góry
Jak nas ktoś poczyta to się zastanowi jakie to forum, bo my się ciągle KOFAMY w euforii absolutenej!!!

Po ostatniej domówce nieletniej... Mam wyrwany zamek w drzwiach lazienki i naderwane drzwi przesuwane... I nikt się nie kwapi do naprawy
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:32, 01 sty 2013

Do góry
Danusiu dzisiaj nastąpiło cudowne rozmnożenie nowych wątków Czy serwer wytrzyma z nami ?
Zatem życzę aby serwer i admin w Nowym Roku zapanował nad nami Oj trudno będzie hi hi hi
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:27, 01 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Nadrobiłam .......szkoda że odsypiałam cały dzień .........no tyle mnie minęło pozdrawiam.

To poczytaj Izę u Ani i u Izy
A wątek zdjecia 2012 czytałaś? Szkoda było dzisiaj na Sylwestra iść!!! Trzeba było przed kompem siedzieć
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:26, 01 sty 2013

Do góry
Joanka napisał(a)
I wszystko jasne ............ hahahahahahaha........ jeśli do tej pory nie umarłam ze śmiechu, to może to się zdarzyć dzisiaj!

Joasia Ty się nie opindalaj bo to skandaliczny skandal!!! Podawaj na prive rozmiar będziemy szukać spodni!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:12, 01 sty 2013

Do góry
Iza mam nadzieję, że udzielisz praw autorskich do wykorzystania Ciebie ? Tantiemy wypłacę w cytrynówce

Link do Ani Asc z całością relacji i wsparciem moralnym dla Izy opis tu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:11, 01 sty 2013

Do góry
Relacja Izy i zdjęcie postawy tunezyjskiej z opisem :

Konstancja30 napisał(a)

Huuura !!! iza jedzie!!!!

Ciekawa jestem wrażen Izy i synusia

jedzie ... i tu polemizowałabym ale miło czytać ... tylko czy Ania nie padnie ... czy potwierdzi ???

Madżenko wrażeń Maćka ja jakoś ciekawa nie jestem ... ze wzglądu na wzgląd ... to był cięzki dzień ... i coś mi podpowiada, że dla niego cięższy niż dla mnie ...

moje wrażenia ... ... opiszę ... nie dziś bo to prawie jutro ...

opiszę na pewno ...

tylko niech łapki mnie przestaną boleć bo łapki bolą mnie bardziej niż nogi ... choć na dłoniach miałam rękawiece to wiem, że siła chwytania takiej niebieskiej poręczy na wyciągu (Ania śpi - i nie fiem jak sie to coś nazywa ) ... no to coś w każdym razie trzymałam taaaak !!! mocno, że na pewno palce bielały od uścisku ... podobno nie czeba było ... podobno nikt nie mógł mi tego zabrać (nie wierzyłam ) ... i teraz mam ... ręce bolą mnie bardziej niż nogi ... a nogi bolą mnie okrutnie ... i jeszcze twarz mnie boli bo banan z niej nie schodzi do tej pory !!! ))) ...

tajemnicą pozostaje dla mnie:
* jakim cudem w tyyych !!! butach chodziłam ... a chodziłam ...
* jakim cudem je uniosłam ... bo jak je zdjęłam to nie byłam w stanie donieść ich do samochodu
* jakim cudem Maciek mnie nie zatłukł tam na stoku (bo to stok był chyba )
* wreszcie jakim cudem Ania nie zostawiła mnie tam ... żebym skruszała ...

Ania jest wspaniała i cierpliwa ... ... Maciek jest wielki ... a ja oszołomiona ... wzruszona ... obolała (to chyba najszybsze zakwasy świata ) ... i mega mega szczęśliwa ...

choć bojam się ...

do pozy jaką polecono mi w tyyych butach przybrać ... pozy, która kojarzy mi siem nieodmiennie z nobliwymi starterami w tunezyjskiej wygódce na oazie ... do tej pozy nabieram szacunku i wprawy choć to bardzo mocno naciągane określenie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies