Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Milka 22:31, 01 sty 2013

jaka wspaniała relacja...naprawdę miałyście świetną zabawę!
podziwiam Izę, dała radę...az 14 razy!
jesteście wspaniałe!
Madzenka 22:37, 01 sty 2013

asc napisał(a)
A to było tak...... pod ściana stoi Adamo prawie go nie widać.... wiec go przybliżę .

Iza, Adam........ było super de lux... żaden bal sylwestrowy nie były tak fajny jak spotkanie z Wami.....

Ania ja przepraszam ale na tym zdjęciu fruwasz????
agniecha973 22:40, 01 sty 2013

Jak Was czytam, to przypomina mi się jak się czaiłam na narty. Moje starsze dziecię w 4 klasie zapragnęło spróbować nart, akurat kuzynki przyjechały do nas i wybierały się na narty, więc był bodziec. Ja jechałam w góry tylko go pilnować, bo reszta wiary jeździła po innych stokach, a on na tych krótkich dla dzieci miał się uczyć. Trzy razy po 3 godz. nie dałam się, cierpliwie dreptałam na dole i patrzyłam jak się dziecię stara, upada, zjeżdża itp. W drugim sezonie wytrzymałam tylko jeden raz te 3 godziny i następnym razem wypożyczyłam sprzęt. Ile ja do siebie nagadałam i nakrzyczałam na tym stoku i na wyciągu!!! "Ty wariatko, po co ci te dechy na nogach! Życie ci nie miłe??? Ratunku, muszę skręcać, bo stok się kończy! Uwaga, skręcam! Aaaa! Wjadę w wyciąg!" itp. Chyba na wariatkę wyglądałam jeśli ktoś koło mnie często zjeżdżał. Instruktora nie brałam, bo do Czech jeździliśmy i nie wiem czy bym się dogadała, ale ja to Zosia samosia zawsze byłam . Poza tym przez te 12 godzin patrzenia na szkółki uczące dzieci stwierdziłam, że wiem co robić . Górkę miałam najbardziej płaską jaką dało się wynaleźć, wyciąg tak powolny, że nogi bolały po wjechaniu na górę (i jeszcze nisko był talerzyk, bo to teren do nauki dla dzieciaków) i co? I kiepsko było. Ale po dwóch razach wywiało nas gdzie indziej i tam trzeba było się zmierzyć z bardziej stromą górką, choć też dla początkujących i okazało się, że na tej lepiej mi idzie, bo już się nie da tak całkiem wolno jechać i jakoś dzięki temu skręca się lepiej. Normalnie na poprzedniej górce za wolno jeździłam, bo aż ciężko się skręcało stojąc prawie w miejscu. Ot postawili cykora na dwóch śliskich deskach i jeszcze na terenie pochyłym! Dlatego doskonale rozumiem Izę, Noemi i Wieloszkę. Ja się dalej boję, ale cieszę się, że przełamałam ten mój lęk i jednak jakoś tam zjadę z górki, choć pierwszy raz co roku jest OKROPNIE STRASZNIE STRASZNY. A później jakoś leci. Próbujcie dziewczyny, niezła z tego jest frajda i satysfakcja, że się zjechało. Wczoraj wszystkie swoje filmiki z gór odświeżyłam podczas Waszej relacji, niezły ubaw ze mnie mieli na stoku.
Mala_Mi 22:48, 01 sty 2013

Agnieszko.. ja praktycznie też dopiero ze swoim synusiem się uczyłam jeździć
I mnóstwo rodziców dopiero z powodu dzieci ...też zaczyna I okazuje się, że na nartach przezywamy drugą młodość, gdzie bezkarnie można się wywrócić, obsypać śniegiem.. i nikogo to nie dziwi
A i z dziećmi łatwiej się dogadać, bo są wspólne wyjazdy i zainteresowania
Sebek 22:56, 01 sty 2013

Po tych postach to nawet ja się coraz bardziej do nart przekonuję Może spróbuję w tym roku się z nimi oswoić
Basia_1987 15:09, 02 sty 2013

Sebek raz nałożysz narty na nogi od razu "połkniesz bakcyla" to silnie uzależniające
Mala_Mi 15:11, 02 sty 2013

Basiu.. czytam, że też masz tego bakcyla
viva 15:50, 02 sty 2013

Aniu, życzę Ci, by w Nowym Roku radość Cię nie opuszczała, praca spokojną była i by wszystkie rabaty wypełniły się pięknymi kwiatami

Ostatnio nie jestem na bieżąco ale relacje narciarskie wyczytałam ......
Martek 15:58, 02 sty 2013

viva napisał(a)
Aniu, życzę Ci, by w Nowym Roku radość Cię opuszczała, praca spokojną była i by wszystkie rabaty wypełniły się pięknymi kwiatami

Ostatnio nie jestem na bieżąco ale relacje narciarskie wyczytałam ......

Vivciu opuściłaś w życzeniach słowo "nie")))))
Martek 15:59, 02 sty 2013

Basia_1987 napisał(a)
Sebek raz nałożysz narty na nogi od razu "połkniesz bakcyla" to silnie uzależniające

Ciekawe ja bym chyba skończyła co najmniej na potłuczeniach ))))))))