Mocno Ci kibicowałam Izo i poprzypominałam sobie swoje początki na nartach. Teraz wesoło się ogląda, ale wtedy wesoło nie było. Brawa dla Ciebie.
Aga czytałam Twoje wspomnienia z debiutu na stoku i ...
to prawda, że na większym stoku szybciej jest i łatwiej o skręcanie ... tylko ten strach na tym stoku taaak !!! paraliżuje ... i choć trzymałam się z uporem maniaka wyrwirączki i mojej "góry" (poniżej "góra" bo wielu na to nie wpadnie )
to piętro wyżej góra była już nie tylko z wyobrażenia i gdybym tam się nie zacięła to to było to ... tam też zaprzyjaźniłam się z orczykiem ... nie sprawił mi problemu bo patrzyłam przerażona w przepaść !!! (ponieważ to też może nie być jasne nadmieniam tam gdzie ludziki som ... ja byłam na górze a to pod mniejwięcej 5 metrów to owa przepaść) ...
ale najprawdziwsza prawda to to, że każdego dnia ten strach się odradza ... i tak czeba walczyć ... ehhhhhhh
no ale "zajac ja tiebia pokażu " (w Rzeszowie jest muzeum dobranocki )
Dobrego,pełnego miłości i niech się dzieje !
Pozdrawiam Iza
No na narty to ja się nie wybiorę ...Fajnie na was popatrzeć
Martek szczęśliwego Nowego 2013 ... z nartami szkoda ...
Izuś wspaniałego Nowego Roku życzę ... jestem dumna z Narciarki , macham i buziam Noworocznie
Magda spełnienia marzeń w 2013 ... no i może jednak pokonania wyzwania na deskach ... bardziej ode mnie bać się nie można ... serio
Izabello-Konstancjo! Jestem z Ciebie dumna i ta duma pozwala mi radośnie wejść w ten Nowy Rok!
Ewuś ... lęki pokonuje się łatwiej ... o niebo łatwiej gdy tyle osób ... w tak wspaniały sposób jest "z" ... wspiera ... kibicuje ... gdyby nie "oczy" ogrodowiskowe ... gdyby nie ta siła jaką dały dziewczyny drugiego dnia by nie było ... a gdyby nie Ania i Kazek nie byłoby nawet pierwszego ... i nich mi jeszcze ktoś napisze coś na online społeczność to odpiszę nomalnie ...
szczęśliwa, że mogę z Wami i z Tobą w tym Ewo wchodzę w kolejny rok ... w zielone plany ... białe wyzwania ... i życie to wielką zagadką bywa ...
Jak nas ktoś poczyta to się zastanowi jakie to forum, bo my się ciągle KOFAMY w euforii absolutenej!!!
a wchodzę w euforii absolutnej dzięki Wam ... świetne to forum !!!