Danusiu przede wszystkim dzięki, ze do mnie przyszłaś a po drugie nie znałam tej metody, dziękuję za DOBRĄ radę baaaaardzo dziękuję
pozdrawiam niedzielnie
Georgia Peach nie jest pomarańczowa, to uosobienie różowości, od spodu innej niż z wierzchu. Może w pewnym momencie albo na fotkach wygląda na pomarańczową, ale jest różowa generalnie.
Zajrzyj w te zdjęcia
Na początku masz trochę pomarańczowych innych żurawek.
Prześledziłam wątek od poczatku, usunięcie kamieni to był dobry wybór, tez zawsze tak radzę robić, kanicki i przemeblowanie i proszę jak się zmieniło na lepsze, co to Ogrodowisko robi z ludzi . Runiankę polecam od zawsze, fajne miejsce na ukrycie cebulowych,
Ja też wpadam i nawet jak nic się nie dzieje to zrób sobie zdjątko z filiżanką w dłoni, albo listki jakieś w ogrodzie. Zawsze coś nowego w przyrodzie się dzieje
Danusiu, ale ja chyba się nie nadaję ja z tych co robią, a nie leżą i pachną
a palec tu załatwiłam, na tej wyspie, jeszcze dalej mam tu robótkę, dokończę to, chocby nie wiem, co!
Jak to może być, że piszesz brak mi konsekwencji, a ileż w tym trudności?
Piszesz sobie na kartce rośliny i kolorystykę i po prostu nie kupuj nic poza to. Taka dyscyplina pozwoli zaoszczędzić czas, pieniądze i szybciej dojdziesz do takiego ogrodu, jaki Ci się podoba.