Ewcia
Dawno jakoś u Ciebie nie byłam..jakoś permanentnie nie nadàżam siedzę i się gapię...po prostu..ten spokój bijacy z Twoich zdjęć..muszę wrócić do tego na spokojnie zima zrobię sobie wieczory w Twoim ogrodzie nie pogonisz mnię ??
Buziole, jest cuuuudnie
Ps.czy jest jakiś magiczny klucz według którego dobierasz kolory ?????
Bożenko, a możesz pokazać jak się przebarwia SF, bo moja przebarwia się na taki brudny zielony kolor oprószony różem. Vanika pomimo, że jest na słońcu dopiero rozwija kwiatostany, a u Ciebie już się przebarwia
Upał zelżał o 10 stopni. zachmurzyło się. Coś tam kropi. Deszcz jest potrzebny. Wszystko jakieś takie omdlałe. Na okolicznych polach żniwa. Żółte zboża kojarzą się z latem, a rżyska już niestety z jesienią. Ognik zaczyna się rumienić.
Tak, muszę przyznać rację przesadziłam to co zostało nazwane rozwarem i miało mieć pionowy korzeń otóż nie miało takiego korzenia, tylko drobne korzonki. Ogłaszam zatem, że mój rozwar to dzwonek brzokswinolistny A tu info z Wiki. Liście są identyczne
Wim's Red bardzo nierówno w tym roku się rozwija, część kwiatów już się przebarwia ( są też bardzo różnej wielkości), dużo białych i bardzo dużo jeszcze w pączkach. A nad nią sadziec
Witaj Reniu
Cieszę się, że Twojej córci udało się dostać na wymarzone studia.
Donica jak i cały zakątek niezwykle urokliwe. Klimat śródziemnomorski i trochę wiejski - aż się rozmarzyłam. Jak najwięcej chwil życzę na leżaku i ruszam oglądać dalej