Bardzo fajnie już wygląda ta przybudówka nad tarasem Całej otoczki związanej z budową nie zazdroszczę Wiem jak to jest bo tej wiosny zmieniłem dach na domu Było nieciekawie jak z każdej strony stały rusztowania na rabatach ale robotnicy nawet uważali Na wiosnę powtórka z rozrywki robię elewację
Niebieskie ogrodowe zawdzięczają ten kolor u Ciebie dzięki ziemi czy Twojemu nawożeniu ałunem glinu ?
Ewcia, pięknie u Ciebie. Wszystko robi wrażenie - ukorzenione hortki, o liczbie i piękności hortensji w ogrodzie nie wspomnę zachwycają jeżówki i floksy, ale gwoździem sezonu jest z pewnością samodzielnie prowadzona budowa. Super!!! Życzę tylko ładnej pogody, by praca szybko się posuwała.
U innych nad ogrodem to drony latają, a u Ciebie od razu śmigłowce
Buziak przesyłam
Zdjęcia Jeżówek z BR Może kiedyś i ja się doczekam takich pięknych.
Po każdym etapie budowy musi być kilka dni odpoczynku. eMuś buduje sam, więc sama rozumiesz. Może gdyby numer pesel zaczynał się od większej cyferki to szłoby mu to szybciej.
Aguś, zachciało nam się budowy na stare lata.....ale wiesz jak to jest jak się ma zbyt dużo wolnego czasu to przychodzą do głowy zwariowane pomysły.
Do zimy mamy zamiar doprowadzić budowę do stanu surowego zamkniętego, reszta będzie musiała poczekać do wiosny.
Roślinki na nowe rabaty już są, (wszystkie w donicach zadołowane)jak tylko eM skończy elewację to zabieram się do pracy. Powstanie nowa różana rabata na którą pomysłów mam sto i żaden dobry
W przyszłym roku mam zamiar też zrobić porządek z hortkami, muszę je chyba pogrupować, wyeksponować ładniejsze okazy, może kilka przesadzić na front....
Planów dużo jak widzisz, zobaczymy czy zdrówko pozwoli je zrealizować.