Zbysiu roślinki, które tam posadzę kiedyś w dalekiej przyszłości będą do wylotu jak będziemy robić ogrodzenie, a palisada ze stempli będzie przed domem tu gdzie teraz hałdy ziemi z chodnika leżą
i tu mogłyby być rośliny przez Ciebie proponowane
przesadzę stąd liliowce, ostróżkę i budleję jabłonki jeszcze muszą zostać , ale tylko czasowo
To teraz obiecane Kasi motylki . Kasia wie na co czeka bo rozmawiajac z nią wypatrzyłam przez okno pazia królowej i poleciałam zdjecia mu robic. W starym aparacie miałam zawsze ustawione na krótki czas, złapałam nowy i zapomniałam zmienic czas no i sporo zdjec poruszonych zrobiłam ale niektóre sa fajne wiec tez pokażę. W końcu zaskoczyłam ze mam aparat źle ustawiony i przestawiłam a motylek chyba sie w końcu zmęczył i usiadł spokojnie i mogłam fotografowac ile chciałam 656 zdjec mu zrobiłam
Im częściej patrze na Twoja propozycje tym bardziej mi się podoba.Rzeczywiście te moje skosy nie teges. Jedyne ale mam do szerokości rabaty pod domem- ze studnia. 2,5 m tam to dużo. Zrobi mi się chyba bardzo wąsko pomiędzy tujami a domem. Patrząc na plan w skali to zostanie mi metrowy przesmyk.
Ja myślałam żeby studnie objąć taka wystającą prostokątną rabata. Niewielką
Edit
Niebieskie moje. Rabata wzdłuż domu miałaby wtedy 1,5 szer.