Piękny ogród! Właśnie do czegoś takiego dążę. Nie lubię ogrodów "pod linijkę". Tego typu ogrody być może pasują do willowych osiedli w mieście, ale na pewno nie do leśnych działek. Będę zaglądać
Ty lubisz moje ,ja Twoje ,bo po prostu mamy podobne hi hi ,trzymam kciuki za Twoją florystykę ,widzę że to samo za nami chodzi ,ja się zapisałam zjazdy w dwa wekkendy w mc .
Dziękuję , Witam u mnie ,cieszę się że się podoba ,ja lubię nawiązywać do otoczenia ,a nie tworzyć ,coś na siłę ,bo modne ,bo innym się podoba ,ważne też są warunki glebowe .
Ślicznie dzięuję za info o jeżówkach - niestety mam szlaban na zakupy (ale może dostanę ciut na zaległe imieninowe kwiatki)
Wakacje - super - właśnie o takich marzę. Jakie Ty masz już podrośnięte latorośle
Florystyka - super.
Asiu ,nie ma za co wiem ,że szukałaś też mam szlaban ,bo zbieramy na samochód ,wypadało by wymienić ,bo tym jeździmy już 5 lat ,no i mus zacząć odkładać na wyjazdy narciarskie dzieciaków ,z tym że sezon na sadzenie się już kończy pomalutku ,więc postanowiłam kupić małe co nieco .