Grzebiuszka ziemna
08:27, 26 gru 2023
No mówisz i masz!
Jestem już prawie w czasach współczesnych wątku twego, idę zaparzyć sobie melisy, bo te wszystkie cudowności, których tu uświadczyłam, przyspieszone bicie serca i pulpitancje wywołały u mnie rozległe
Pinterest.. toż to studnia pomysłów bez dna, wciąga człeka jak czarna dziura
Mnie czeka podobna walka w następnym sezonie, słuchać się mnie nie chciał ten kawaler nic a nic, mimo, że kwiecie niebieskie cudne ma, to zbyt agresywną ekspansję prowadzi, zatem: Adios, przyjacielu
Aż musiałam guglnąć, czymże ten batik jest i z czym się go je
No, no, akwarele, dekupaże, batiki, janioły..
Z takim podejściem do życia na pewno się uda dobić do tych 340, ale tak sobie myślę, że co najmniej tysiączek byłby potrzebny, żeby te wszystkie plany zrealizować
Matko Bosko Mechaniczno! Jakie wybitne te sówki! I ta drewniana i ta z funkcjami biologicznymi
Wszystkie zaprezentowane ptaszniki wykwintne, zarówno te samodzielne, jak i te na cycu własnym chowane
U nas titul jest amatorem pierzastych fruwaków wszelakich, dba o to, żeby w karmnikach zawsze było żarełko, wiesza słoninki na drzewach i dba o budki lęgowe
(P)sójki tys pikne, ze hej! Lubię je obserwować, tak samo jak kosy- jeden obrał sobie szczyt naszej altanki za centrum dowodzenia 
Pinterest.. toż to studnia pomysłów bez dna, wciąga człeka jak czarna dziura
Mnie czeka podobna walka w następnym sezonie, słuchać się mnie nie chciał ten kawaler nic a nic, mimo, że kwiecie niebieskie cudne ma, to zbyt agresywną ekspansję prowadzi, zatem: Adios, przyjacielu
Aż musiałam guglnąć, czymże ten batik jest i z czym się go je
Z takim podejściem do życia na pewno się uda dobić do tych 340, ale tak sobie myślę, że co najmniej tysiączek byłby potrzebny, żeby te wszystkie plany zrealizować
Matko Bosko Mechaniczno! Jakie wybitne te sówki! I ta drewniana i ta z funkcjami biologicznymi