Nie wiem czy Cie pocieszę ale wszyscyprzez to przechodzili... to naturalny stan rzeczy
W domu mieszkamy od 2010r, jako że bylam wstanie błogosławionym hahaah nic nie robiłam, wiosną 2011 zaczeliśmy coś robić, jakies rabaki , posadziliśmy brzozy i wedy trafilam na ogrodowisko, oglądałam zachwycałam się, coś tam wsadzałam, przesadzałam i stwierdziłam że niestety z kompozycją rabatową to ja nie dam rady (pomimo tego że zawodowo zajmuję się ukladaniem 'klocków' by tworzyły ładną kompozycję). Jesienią podjełam decyzje o profesjonalnym projekcie zgłosiłam się do Gardenarium i zimą otrzymałam projekt, a od wiosny 2012 zaczełam go realizować, powoli rabata po rabacie. Jako że miałam plan to było mi łatwo, roboczy projekt prze cały czas nosiłam w torebce i pilnowałam się by nic poza tym co jest w planie nie kupić w ogrodniczym. Ja jestem BARDZO zadowolona z tego że miałam projekt.
Mam uwagę, nie wklejamy obcych zdjęć z netu... To nie ranking domków, prosimy przestrzegać regulaminu. Wątek jest o ziemi rolnej , jej zakupie - nie o domkach.
też tak robiłam ........w erze przed ogrodowiskiem.......takich głupot nasadziłam ....echhh(
teraz tez niby bez projektu......ale sciągi i gotowce na ogrodowisku mam niezłe, do tego masa inspiracji no i milowy krok w znajomości gatunków roślin ...itp....przynajmniej już nie kupuję bezmyślnie
gdzie zakupujecie takie ciurkadełka jak ta kula, ściana wodna albo to z ogrodu z lustrami czy one są na zamówienie czy jest jakiś punkt (sprzedawca) gdzie takie cuda są?