Danusia co to za róża? Szukam czystego różu i dość wysokiej róży, kwiaty filiżanki. Ten kolor idealny. Chciałam Austina ale chyba nic takiego u niego nie znajdę
Ale miałaś nosa Renia z tą ścianką w tym miejscu!
Bardzo mi się podoba i najważniejsze, że nie jest przebajerowane.
Nie stawiaj już tutaj żadnych luster czy czegoś innego, ścianka tutaj jest najważniejsza i tak jak Edytka mówi, to ona ma przyciągać wzrok.
Głosuję oczywiście za smaragdami Jednolite tło podkreśli urok ścianki.
Plot i miejsce do obsadzenia. Szerokie na 2metry, dlugie na 10 m. 4 panele po 2,5 m. Strona wschodnia.
W tym momencie wygląda to tak:
Gazowniki wymienia skrzynkę w tym tyg chyba. Tak czy siak obsadzić ją muszę zeby schować, kubły też...
Weiss Gruss um Achen poszła do sąsiadki. Jednak zupełnie nie pasowała po rozwinięciu kwiatów a szkoda co ciekawe w donicy żółta a po wsadze ni zrobiła się biała. ..
Słynny klon palmowy o którym pisałam u Janki w symetryczne lirycznym gałęzie powyginalam i upchnelam do auta, do szkółki jechałam po trawy
Trochę zabiedzony ale po posadzeniu juz puszcza nowe liście w nogach ma Munsted Wood i Burgundy Ice oraz szałwie i różowe zawilce o wysokości 90 cm
Czekam na kwitnienie okrywowych the fairy (w odmianie jasnego i ciemniejszego różu); w tej chwili jest tu za dużo zieleni. Ich kolor dobrze współgra z panoszącą się z tyłu wierzbówką kiprzycą.
Przy tarasie czekam na rozrośnięcie się traw i róż.