A wiecie, że u mnie też mam grzyby w trawniku w tym roku? Aż się zdziwiłem - i to nie takie malutkie a duuuże - coś jak u Agatki. A trawnik cackałem wiosną - wertukulacja, grabienie - no ale trudno - skoszę je i zobaczę co z nimi będzie Jak dalej będą to kupię ten rizolex.
Iwonko - podlej nim tylko grzyby - albo je spryskaj i zobaczysz efekt.
Aaaaaale rewolucja - świetnie się takie coś ogląda - zwłaszcza cały "bałagan", bo potem można podziwiać niesamowity efekt. Czekamy na dalszą relację - no i Ty na pewno wiesz na co jeszcze, ale tajemnicy nie zdradzę
W życiu - zbyt brzydko tam jest - chociaż zrobiłem tam rabatę i rosną tam dalie, kanny i mieczyki co się nie pomieściły - jak będą kwitnąć to może je cyknę
Sebek a gdzie trzymasz tę deszczówkę ? zrób fotkę ...
'Boćku - jutrzejszy wynik - szczerze to w ogóle mnie Euro nie jara,' - haha, to tak jak mnie...
Moze jestem dziwna, ale mnie cieszy sama impreza, reszta ma drugorzedne znaczenie, ale niewazne.
No wlasnie, tak mysle, czy na deszczowke masz kontener z zaworem czy kilka beczek 250l?
No właśnie dziś myślałem o tej konewce, żeby raz ją zakupić i potem podlewać prosto z węża. ale z drugiej strony czeka na mnie 1000 litrów wody w deszczówce, a wylewać jej bez powodu nie będę - więc od razu leję nawóz do konewek.
Boćku - jutrzejszy wynik - szczerze to w ogóle mnie Euro nie jara, ale co tam - 3:1 dla Rosjan Ale na pewno do bukmachera z tym nie polecę jak duuuużo moich znajomych W końcu dziś kupiłem nawóz do trawy za całe 79 złotych - ale 25 kilo - mam nadzieję, że na dwa lata starczy
Sluchajcie, a nie wygodniej zakupic te konewki do nawozu i podpinac pod weza? Ja mam takowa zakupiona do magicznej sily, wlewam Florovit, albo wsypuje nawoz Magiczna Sila i do przodu. Dobre, bo nie trzeba z konewka bez przerwy latac...
Teraz host nie powinno się przesadzać, ale skorzystałem z pochmurnej pogody - musiałem jedną przesadzić bo całkowicie zakryła hortensję limelight - która już drugi rok ma 10 cm - za to więcej pędów - ciekawe czy zakwitną takie malutkie? Ale teraz jest fajniej