Hej Agacia... Prace posuwają się pomalutku, jest już podłoga, obite są już trzy ściany i daszek, niestety nie zrobię teraz zdjęć bo leje... :/
A tu kilka jeszcze z wczoraj...
Ratowane różyczki... wreszcie się odwdzięczają... szczerze nie lubię czerwonych, ale żal mi ich było i tak ładnie teraz kwitną... tylko jakoś nie mogę im miejsca u siebie znaleźć... nie wiem z czym je skomponować... Myślałam o takim zestawieniu lub takim
Parę tygodni temu prosiłem Państwa o rady w jaki sposób zasiać trawę na starym trawniku. Po 3 tyg. walki jakoś mi się to udało ale ..... 2 nawałnice i efekt poniżej. Co teraz zrobić ? Od nowa wszystko ?
Ciężka praca, podziwiam. Róże piękne, ale chyba po nocy foty robisz
Czy na słup nie chcesz coś puścić, np hortensję pnącą, ja taki słup mam na wprost okien salonu, straszył okropnie, odkąd jest na nim hortensja pnąca, mam inny widok.
Fajnie, ze jednak coś z hortek jest, u mnie też nie wszystkie się przyjmują, ale co rok coś i to frajda
Sylwia lubię mieć gęsto na rabatach i widzę, że takie ogrody/rabaty najbardziej przyciągają moją uwagę
Pisałam już u Ciebie ale powtórzę, u mnie rośnie przed domem na stronie wschodniej całkowicie osłonięty od wiatru.
Poszłam mu cyknąć fotki, leje jak z cebra więc są takie na szybko,
a i kwiatki już są dwa, w tamtym roku było dużo więcej
Ze starych kwiatostanów wychodzą młode lisie, ale nie wszystkch
Ania, nie przesadzam, naprawdę tak myślę, nawet trawnik masz idealny, czego u mnie nie uświadczysz, na dodatek chwaśnica wszędzie, jak wydziabuję, łyso, więc nie wiem co dalej...najlepiej koszenie i nie myślenie, nawet nie będę walczyć o idealny trawnik, byleby zielony
Tez lubię intensywne barwy w ogrodzie, dumałam co do brązowych traw i juz wiem, pomarańczowy kosmos - siarkowy dam, sam sie sieje.
Jeju takie wczoraj widziałam w szkółce.... cudeńka
Mus mieć! Kami śliczne masz te swoje kfffiatuchy
Mam nadzieję, że wypoczniesz, ja dopiero urlop za 1,5 tygodni :/ Ech..