Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród na Cedrowej 18:28, 30 lis 2012

Do góry
A derenie może tylko przesuń w bok, bo gdy będzie lustro to łodygi będą pięknie w nim się odbijać.
Ogród na Cedrowej 18:26, 30 lis 2012

Do góry
anieszka napisał(a)

...wpadłam na podgląd donic...naprawdę fajne....nie jestem pewna koloru są białe czy ecru? te antracytowe też ekstra...jak obsadzisz i nabiorakoloru będzie fajnie

Są białe

Coubi czy lechuzza? Super są mam takie i takie i system nawadniania sprawdza się znakomicie !
Lecę w kulki... 18:15, 30 lis 2012

Do góry
zaczarowanaa napisał(a)
pieknie jest u Ciebie ,Twoje zdecia sa jedno piekniejsze od drugiego , nie moge sie napatrzec dlatego czesto tu przesiaduje , pozdrawiam agnieszka

Przyłączam się do pochwał! Takie zdjęcia prosimy w większej ilości
Zielony galimatias 18:13, 30 lis 2012

Do góry
Cicho tu....
Pszczelarnia 18:12, 30 lis 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Lampiony duże drewniane proste, kryte blachą. Musi być ich dużo . Dzięki za pamięć i wymianę myśli.

Będę się rozglądać za takimi
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:09, 30 lis 2012

Do góry
stychaz napisał(a)
Witaj Madżenko,

również gratuluję pięknej wizytówki, teraz tylko czekamy na puch....

Justynko powiankujemy razem ???
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:05, 30 lis 2012

Do góry
Mariuszu - cieszę się, źe do mnie zawitałeś. Obserwuję Twoje wpisy i czas Cię odwiedzić
Agaciu - wreszcie zrobiłam wizytówkę, bo przecież trudno sobie wyrobić pogląd nt ogrodu wśród tylu stron
Betysiu - szalona kobieto o poranku, tuliskam a co do głowy to właśnie jesienią często mnie to nęka, nie lubię takich wahań pogody ale nie narzekam bo meteopaci to podobno tylko Polacy
Danusiu - dziekuję za pomoc i czujność
Bea_ta - długo marzyłam aby się położyć na kanapie na tarasie wcześniej to była ciężka harówka aż sie czasami zastanawialam jak mogłam lubić pracę w ogrodzie aż nadszedł taki moment, że więcej wypoczynku w ogrodzie niż pracy
Gabisia - nie chwal zdjęć, bo ja aparat do rąk z powodu ogrodowiska wzięłam. Ae juź sobie kurs fotografi ściągnęłam i zimą będę się uczyć Obiecuję poprawę wiosną
Magda70 - masz piekny ogród, jeden sezon i będzie busz Tak samo się czułam w styczniu 2012. Gdyby nie ogrodowisko pewnie bym takiej motywacji do pracy nie miala, ale dzięki grupie wsparcia trzeba było sadzić, sadzić, sadzić nawiozić, strzyc, podlewać i focić Ogrodowisko zobowiązuje. Jeśli chcesz to ci grupę wsparcia na wiosnę załatwimy A z Bożego Narodzenia nie rezygnuj!!!
Irenko - imprezka dopiero jutro, z jednego wyjzdu zrezygnowalam co za dużo to niezdrowo dla wątroby
Anieszka - pakuj wirusa w kopertę bo mi się leżeć chce a i plan sprzedaży trzeba do końca roku zrobić
kasiog- ja chcę leciutkiego wiruska a Ty od razu z grubej rury
Gusiarz - ja też mam kryzys energetyczno - intelektulany oby do świąt
Ania Asc - mialam problem aby znaleźć porządne zdjęcia do wizytówki, jednak taki wątek zobowiązuje... No cóż dobrze że wizytówkę można modyfikować
Ewelinka - cieszę się że zaglądasz, widzę że już masz 1000 postów!
Kris - pięknie będzie w przyszłym roku przecież 1000 cebulowych musi zakwitnąć, graby za płotem urosna a cisy pomiędzy gabionami będą równiejsze, obwódki bukszpanowe podrosną...
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 17:36, 30 lis 2012

Do góry
Moi drodzy forumowicze. Na razie tylko ja zarerwowałam nocleg.... Czy reszta osób jeszcze niezdecydowana? Niestety ludziska zaczynają już rezerować sobie ferie zimowe więc proponuję nie zwlekać.
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 06:36, 30 lis 2012

Do góry
Buziam i życzę słonecznego dnia
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:35, 30 lis 2012

Do góry
Irenko a ja przyszlam poczerpać energię bo mi gdzieś się zapodziała po iglaczki się wybrać nie mogę...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 06:26, 30 lis 2012

Do góry
Aga kiedy jedziemy do Irenki po iglaki????
Ogrodnik Mimo Woli cd 06:26, 30 lis 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Informacja....w naszym Lidlu były róże z brokatem, hiacynty, choinki z cyprysów... a ciemierników żadnych Wróciłam rozczarowana... po drodze wpadłam po raz pierwszy od ponad pół roku na zajęcia do klubu sportowego i rozruszałam kości..... krótko mówiąc jestem flak. Kondycji ZERO. Ręce podnoszę do wysokości klawiatury

Aniu jesteś wspaniała, po całym dniu jeszcze siłownia

Aniu Monte nie poznalam Cię
Ogrodnik Mimo Woli cd 06:25, 30 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)
Agnieszko, jak mi padną to też nie będę.... I wcale się nie zmartwię tym faktem.... wolę mniej kapryśne panny od ogrodu..... Pozbywam się takich co strzelają fochy Jest tyle pięknych roślin, że wcale nie trzeba się umartwiać tym co jest nie dla naszego klimatu

Mam takie same podejście Kiścienie u mnie rosną, pierisy wyrzucone wiosną,w tym roku jeszcze eksperymentuję ze skimią .
Tylko mnie dziwi, że we Wrocławskim ogrodzie botanicznym pierisy żyją , mają się dobrze i są wieeeeelkie?
Fitenss koneiczny przecież będziemy z Finką szaleć na nartach
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:19, 30 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)
To już mam dwie wizytówki do obejrzenia.. ale wizytówki lubię na spokojnie, podelektować się...
U nas też o 13 było tak ciemno, że myślałam, że to wieczór..
Rozpoczęłam przygotowania do nart....... stwierdziłam, że na stoku teraz nic wypić nie można (kolejna paranoja), to nie zostaje się nic innego jak pojeździć na klepkach a kondycji brak ... Od wiosny byłam pierwszy raz się pomęczyć.. ledwo żyję

To się cieszę z przygotowań i spotkania
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:53, 29 lis 2012

Do góry
justi napisał(a)
Madżenko już masz wizytówkę, fajnie, lecę oglądać.

Witaj Justi Leć a ja zmykam poczytać...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:52, 29 lis 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
U Was leje, u mnie śnieży. Ble...

Aga ja zdecydowanie wolę śnieg
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:52, 29 lis 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Piękna wizytówka z przyjemnością się ogląda ... zatem czekamy na zimę

Madzia czy Ty wiesz jakie to katusze oglądać sowje słabe zdjęcia.... W przyszłym roku M niech robi
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:51, 29 lis 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Madżenka oglądałam wizytówkę.
Raj dla mojej duszy, wszystko w pigułce

Ciekawa jestem zdjęć zimowych

Tess dziekuję nie mam nawet pół zdjęcia zimowego Chyba w ten weekend powstaną
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:40, 29 lis 2012

Do góry
Madżenka oglądałam wizytówkę.
Raj dla mojej duszy, wszystko w pigułce

Ciekawa jestem zdjęć zimowych
Ogród Sylwii od początku :) 22:12, 29 lis 2012

Do góry
Sylwia pozdrawiam jesiennie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies