Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Mala_Mi 23:29, 29 lis 2012

To już mam dwie wizytówki do obejrzenia.. ale wizytówki lubię na spokojnie, podelektować się...
U nas też o 13 było tak ciemno, że myślałam, że to wieczór..
Rozpoczęłam przygotowania do nart....... stwierdziłam, że na stoku teraz nic wypić nie można (kolejna paranoja), to nie zostaje się nic innego jak pojeździć na klepkach a kondycji brak ... Od wiosny byłam pierwszy raz się pomęczyć.. ledwo żyję
Madzenka 06:19, 30 lis 2012

asc napisał(a)
To już mam dwie wizytówki do obejrzenia.. ale wizytówki lubię na spokojnie, podelektować się...
U nas też o 13 było tak ciemno, że myślałam, że to wieczór..
Rozpoczęłam przygotowania do nart....... stwierdziłam, że na stoku teraz nic wypić nie można (kolejna paranoja), to nie zostaje się nic innego jak pojeździć na klepkach a kondycji brak ... Od wiosny byłam pierwszy raz się pomęczyć.. ledwo żyję

To się cieszę z przygotowań i spotkania
Mariusz 06:46, 30 lis 2012

Witaj z ranka
Trawy, rodgersje, żurawki, bergenie w grupkach na jednej rabacie - lubię fajne połączenia i często ich wyszukuję. Widzę, że lubisz bukszpany, czyli drugi , piękny bukszpanowy ogród. Często chodzę do Danusi popatrzeć na jej strzyżone okazy - rzeźby.
Czekam na dalszy ciąg wizytówki.

Przepraszam, pomyliłem się i wstawiłem post w wizytówce
Nie mogę go skasować, poproszę Danusię. Jeszcze raz przepraszam.
Agacia 06:53, 30 lis 2012

No! To ja rozumiem! Super wizytówka!
betysia 06:57, 30 lis 2012

Marzenko...doczytalam o bolach glowy i mam nadzieje,ze snieg nie spadl mimo wszystko ale zdrowko i nastawienie juz w najlepszej formie!!!!!!
zaraz pedze wizytowke zobaczyc az juz nie moge sie doczekac kiedy skoncze klikac posta!!!!!
a..... i juz czekam na twoje dekoracje...oj czekam....i buziakuje juz niemal weekendowo!!!!!!
betysia 07:30, 30 lis 2012

...to znowu ja...bo wlasnie ochlonelam po ogladnieciu wizytowki....
wiesz tak sobie mysle, ze jesli Danusia byalaby zawalona projektami i nowymi zleceniami...jest ktos, kto juz wie...co i jak...aby bylo przepieknie...
Gardenarium 08:06, 30 lis 2012

Z wizytówki:

Mariusz napisał(a)
Witaj z ranka
Trawy, rodgersje, żurawki, bergenie w grupkach na jednej rabacie - lubię fajne połączenia i często ich wyszukuję. Widzę, że lubisz bukszpany, czyli drugi , piękny bukszpanowy ogród. Często chodzę do Danusi popatrzeć na jej strzyżone okazy - rzeźby.
Czekam na dalszy ciąg wizytówki.

Instagram Ogrodowiska
bea_ta 09:22, 30 lis 2012

Witam Madżenko, wizytówka śliczna.Ogród Twój...bajka.
Zazdroszczę widoków z leżanki letnią,wieczorową porą...
Gabisia 09:55, 30 lis 2012

Marzenko - wizytówka nareszcie! Ogród jest cudny, zupełnie inny niż wszystkie. Bujny, ale pięknie zorganizowany i poukładany! A zdjęcia wcale nie są złe Pozdrawiam Cię i macham
Magda70 10:05, 30 lis 2012

O rany,
jak oglądam Twój ogród to tak żałuję straconych lat..a szczególnie ostatniego roku, że za słabo przyłożyłam się w swoim ogrodzie.

Ja chcę wiosny!! Już nawet chyba Boże Narodzenie bym chyba odżałowała...byle by wiosna już była
Boska ta wizytówka