Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielony galimatias

Zielony galimatias

Evchen 09:36, 23 lis 2012

betysia napisał(a)
Ev ...jestem... wrocilam a Tys gdzie????
no wiem, doczytalam,ze bedziesz tylko kiedy????
no nic poczekam sobie ja tutaj na Ciebie !!!!
a poki co to tuliskam...mam nadzieje,ze poczulas!

Jam tu rzadko bywam, ale bywam byłam u Cię ale chwilowo wybyłaś idę zobaczyć, czy już jesteś
betysia 09:37, 23 lis 2012

Jestem ...tz z kawusia czekam...
a takie papryczkowe dyndalki chyba tez sama w okienku zawiesze......beda dyndaly a ja bede myslala o Ewci i grabiach!!!!!!

p.s
gdzies TY??????????????
buziulkam!!!!!!
Evchen 09:41, 23 lis 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Ewuś, cieszę się, że papryczka Ci dynda i się buja. Ja swoją też suszę i podziwiam za zapach i kolor.
Nie wiem, czy można na tematy nieogrodowe rozprawiać ale jeśli chodzi o zakupy z dzieckami to mogę was pogodzić, bo mam i córkę i syna. Z synem jest trudniej...to fakt! W zeszłym roku kupowaliśmy tylko ciuchy sportowe...w tym roku nakupowałam sportowych ubrań "na zaś" i okazało się, że teraz nosi się dżinsy rurki. Zero dresów! A córka? Biegamy po sklepach i wybieramy "może to? nie? a tamto? niee, mamooo! Wychodzimy z niczym ze sklepu (tzn. prawie z niczym, bo być w sklepie i nic niekupić to się kłóci z definicją kobiety ). A później okazuje się ze z mojej szafy w dziwny i tajemniczy sposób giną sweterki rozpinane, bluzki i apaszki. Hmmm! Ciekawe zjawisko, co? Teraz rozsądźcie same kto ma gorzej?

Zaznaczyłam sobie boldem, żeby Tessi łatwiej się było odszukać w trafności argumentacji Faceci tylko pozornie łatwi w obsłudze są.... nikt nie czyta szczegółów obsługi ... zbyt drobnym maczkiem pisane
Madzenka 16:52, 23 lis 2012

Czekam zatem na jutrzejsze focenie
Milka 17:05, 23 lis 2012

Ja też, ale zajrzę z opóźnieniem pozdrawiam weekendowo
Enya73 18:22, 23 lis 2012

Pozdrawiam i życzę owocnej pracy w ogrodzie na weekend
Kondzio 18:31, 23 lis 2012

Evchen napisał(a)

Ewuś, cieszę się, że papryczka Ci dynda i się buja. Ja swoją też suszę i podziwiam za zapach i kolor.
Nie wiem, czy można na tematy nieogrodowe rozprawiać ale jeśli chodzi o zakupy z dzieckami to mogę was pogodzić, bo mam i córkę i syna. Z synem jest trudniej...to fakt! W zeszłym roku kupowaliśmy tylko ciuchy sportowe...w tym roku nakupowałam sportowych ubrań "na zaś" i okazało się, że teraz nosi się dżinsy rurki. Zero dresów! A córka? Biegamy po sklepach i wybieramy "może to? nie? a tamto? niee, mamooo! Wychodzimy z niczym ze sklepu (tzn. prawie z niczym, bo być w sklepie i nic niekupić to się kłóci z definicją kobiety ). A później okazuje się ze z mojej szafy w dziwny i tajemniczy sposób giną sweterki rozpinane, bluzki i apaszki. Hmmm! Ciekawe zjawisko, co? Teraz rozsądźcie same kto ma gorzej?

Zaznaczyłam sobie boldem, żeby Tessi łatwiej się było odszukać w trafności argumentacji Faceci tylko pozornie łatwi w obsłudze są.... nikt nie czyta szczegółów obsługi ... zbyt drobnym maczkiem pisane
Ja ci dam tu tez bywają więc delikatniejsze o facetach
Tess 10:17, 26 lis 2012

Tessi doczytała, ale nie podziela Waszego zdania.

Widać mój syn jakoś inaczej skonstuowany, niż pozostali M.

Kondzio, nie ma o co kopii kruszyć, nie dasz rady! ;
Aurat z tym, że faceci tylko pozornie łatwi w obsłudze, zgadzam sie całkowicie

Buziaki
betysia 07:10, 30 lis 2012

Ewus...jak juz sie odnajdziesz to czekam przy kominku z herbatka....u mnie dzisiaj tez zimno brrrr
Madzenka 18:13, 30 lis 2012

Cicho tu....