tupipanowiec dziś dostał podporę (po zdjęciu) bo ma tak duże liście że wiatr nim targa niemiłosiernie, no i nawet ma jakieś przyrosty
a zielone hakone po dzieleniu nie może się pozbierać. a miał byc dywan. chyba musze zakraść się do Motylka
i tu kiedyś bedzie buszzzzz
trawy dziś szumią, a ta najbardziej
moja grujeczniki, które podejrzewam o bycie albo odmianą wspaniała albo rotfuchs. może toś pomoże? zbyt turkusowe są wg mnie jak na zwykły japoński
owocki
Juz po odmianie pieńiek po pierwszym malowaniu, jeszcze musze go trochę wybielić - pełni rolę stolika, siedziska, podnóżka jak trzeba ma kółka więc jexdzi nawet po trawie
przedpłocie wymienione ale okiazale trzewa i tak nie wyglądają. turztyca sabińska powoli przyrasta trzcinnikom wiatr nie straszny, wręcz przeciwnie - podkreśla ich urode
A tu moje nowe wyzwanie. Mój projekt rozbudowy obiektu firmowego zaowocował powstaniem tarasu na piętrze ok 80m2. Taras ma wymiary ok. 6x13 metrów. Proszę o pomoc w kwestii zagospodarowania. Widzę go troche w japońskim stylu biały kamyk i ścieżki i podesty z deski kompozytowej antracytowej. Może troche trawnika? I traw ozdobnych.