I kilka zdjęć z pojerza brodnickiego. Mglisto, deszczowo ale jakie przestrzenie....
Las sosonowo - brzozowy. Tysiące brzóz wkoło tylko aparatu niestety nie miałam
Syla - już pisałam , nie nadają si lilaki do frontu i nigdy takiego pomysłu nie było dobrze myślisz
Urszula - u mnie pod brzozami rosną azalie i to chyba nie jest dobry pomysł... Dlatego kulkowanie będzie pięknie wyglądało zimą, zwłaszcza, że to podstawowy widok z okna
Ania Asc - przekażę Mowi 1+
Eee taam - masz rację też takie eksperymenty prowadziłam, ale lilak na pniu trafycyjny, miał całkiem ładną koronę kulistą, ale rzeczywiście zdobił w maju a potem był tylko tłem dla innych roślin. O forsycji nei wspominam na pniu, ciągle była rozczochrana....
Basia - mi też trudno ogarnąć wątek Mam stos prania do składania
Ginger a ja tyle razy ogród Domi oglądałam i nie wypatrzyłam brzóz w bukszpanach...
Nieszka - ja chyba kiedyś zrobię mieszankę wybuchowa od tego eksperymentowania ....
Tess - szkoda nóg, przesiądź się na rower
Domi muszę Cię jeszcze raz przeczytać jesli wybierzesz ławkę to wyślij mi proszę namiary
Irenko - przybywaj z odsieczą !! Szable w dłoń cyklameny już padły u mnie... Podmarzły...
Anipla - dziękuje za życzenia
Wieloszka - osobisty ogrodnik potrafi sprawiać problemy zaczyna się rządzić !
Bea ta - fajnie że zaglądasz, ale aby być na bieżąco trzeba systematycznie wpadać na pogawędki
A skąd wymyśleliście, źe lilaki pójdą na front??????? isalam, ze sobie takiego gdzieś muszę posadzić ale na froncie??? Na froncie przed rododendronem mam już trzy palibiny ale nei szczepione
M mówię stanowcze NIE. Sebek ma rację powiem, że są Was tysiące i wiecie gdzie mieszka!!,
Pszczółko bez obaw będą graby lub buki ewentulnie trzcinniki lub miskanty myślę
Lenko - zaraz obejrzę
Madżenka , napiszę prosto z mostu : stanowczo mówie NIE lilakowi. Mało dekoracyjny i zupełnie nie pasujący do Twego front ogrodu.
Tam aż się prosi przesłona z grabu,buka - tak jak Ty planowałaś
Wczoraj wydumalam, że na biało małą choinkę przed domem ubiorę... Dzisiaj myślę jakby tudo dać czarny do bieli ale moja choinka stoi w ogrodzie zimowym , na grafitowej podłodze, czarne fotele... Za ciemno będzie. Myślę intensywnie.
Pokaż plizzzz bombki!!!
Marzenko, podaj na PW maila, to Ci wyślę fotkę. Tu nie chcę wstawiać, bo nie będzie później niespodzianki. A suspens musi być!
Fantastyczna nazwa wątku! ....myślę że Ty też jesteś zadowolona, bo Madżenka się przyjęła. Poczytałam o wiosennych zmianach, zwłaszcza te brzozowe mi się podobają. U Domi też taka rabata jest z brzozą i kulkami i też postanowiłam skopiować.....tylko u mnie sucho latem.....nie wiem czy bukszpany będą to znosiły.