Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Domi , a ja znów pytam . Proszę powiedz jakiej średnicy jest Twój płaczący buk ?
Mój buk ma obecnie ok 1.3 metra u podstawy.
wiedziałam , że znowu źle posadziłam, tak to jest jak się ufa info z netu gdzieś znalazłam, że ma mieć 70 cm średnicy i tak posadziłam , ale ktoś chyba pomylił promil ze średnicą . Dzięki Domi za info.
Wczoraj wydumalam, że na biało małą choinkę przed domem ubiorę... Dzisiaj myślę jakby tudo dać czarny do bieli ale moja choinka stoi w ogrodzie zimowym , na grafitowej podłodze, czarne fotele... Za ciemno będzie. Myślę intensywnie.
Pokaż plizzzz bombki!!!
Marzenko, podaj na PW maila, to Ci wyślę fotkę. Tu nie chcę wstawiać, bo nie będzie później niespodzianki. A suspens musi być!
Bombkowe tematy widzę. Ja w tym roku zmieniam na biało-srebrne kolory, bo czerwień ze złotem już mi się znudziły, a stare komplety bombek trzymam, mam jeszcze granatowe ze srebrnym, może jeszcze kiedyś wrócę do tych kolorów.
Chcę już teraz wszystko pokupować, żeby nie tracić czasu na bieganie w dzikich tłumach tuż przed Wigilią. I to jest dobry pomysł, żeby trzymać nieużywane bombki. Też tak będę robić. Biały i srebrny na pewno rozjaśnią drzewko i wprowadzą zimowy klimat...
Wczoraj wydumalam, że na biało małą choinkę przed domem ubiorę... Dzisiaj myślę jakby tudo dać czarny do bieli ale moja choinka stoi w ogrodzie zimowym , na grafitowej podłodze, czarne fotele... Za ciemno będzie. Myślę intensywnie.
Pokaż plizzzz bombki!!!
Marzenko, podaj na PW maila, to Ci wyślę fotkę. Tu nie chcę wstawiać, bo nie będzie później niespodzianki. A suspens musi być!