Gosia dziękuję To już Twoja druga wizyta w Skandynawii. Masz porównanie jak w ciągu roku zmieniło się jeśli chodzi o sam ogród. Przez ulewne deszcze nie udało mi się powypielać rabat tak jak zawsze to robię. Trudno takie dziwne lato
Zachód słońca Piotrek , bo ogród daje jeszcze wiele do życzenia, choć niektóre miejsca już oko cieszą
No i perowskia jak na zmowę też kupiona i posadzona u mnie w pobliżu hortensji (na fotce po prawej stronie)
Kasiu życze niezapomnianej podróży
Mamy ponad 1000 zdjęć , na które się zdecydowac? Szczegółową relację zrobię w wątakch o Tajlandii i Kambodzy pewnie jutro
Dzisiaj tylko zwiastun
Miałam wczoraj po raz pierwszy wizytę dziewczyn z Ogrodowiska. Odwiedziły mnie dwie Kasie i Małgosia z Emusiami. Tak mi było miło że nawet fotki nie zrobiłam. Normalnie jak cielak ostatni. Za to się pochwalę cudnym prezentem jaki dostałam. To hortensja Phantom
Powie to że moje są 4 letnie i ładnie się rozrosły nawet od 4 lat w jednej donicy nie przesadzam i rosną cudnie, i kwitną.
Ale kocham H. bukietówki moje mam ich z ponad 20 w ogrodzie teraz zaczynają spektakl moja ulubiona 170cm wysoki pieniek wyprowadzona
nie chodzi ten link
jeśli tylko jest tam pełno słońca to bedzie dla róż super, idealnie jakby jeszcze był delikatny przeciąg
10 Pashmin...bosko...
nie usuwaj nie przeszkadza mi to
W wiem ze jalowce starzeja sie od srodka ale mam sie juz martwic?
Jeśli ktos zapyta dlaczego mam jalowca kulke na pniu to z gory mowie nie wiem
Ale jakby cos juz wiem czym bym go zastapila
Wybaczcie jakosc zdjecia ale ciemno sie zrobilo