Z Biedermajerki też będzie fajna róża,jest podobna do edenki, deszcz na nia lał,a ona sobie kwitła,nie zasklepiała się wcale Nowy pączuś z delikatnymi obrzeżami.
Dobrze rokuje
BOSKIE!
Już dzisiaj jeśli mogę zaklepuję nasionka dmuszka
Rozplenica wzeszła mi jedna od Ciebie, ma już kłoski, więc w przyszłym roku liczę na nie. Podzieliłam się nasionkami z Gosią i jej też wzeszły, w końcowym rezultacie ostała jej się jedna.
Ciekawe czy Toszka potrafi wypoczywać w stylu LB czyli..leżenie bykiem
I jeszcze Wam napiszę w wieeelkiej tajemnicy , że jak mam dośc garów , to wtedy gotuje u mnie Giuseppe znacie go ??
zawsze gotów do pomocy , wszystkim smakuje, nikt nie kaprysi noo i szybciorem się ten Giuseppe zawsze uwinie
a śliwy mam wsadzone tutaj na początku rabaty - fioletowe kwadraciki, żółte to hortensje, różowe kreski to jałowce suecica aurea, 4 kreski zielone to miskanty variegatus, poza tym są tam wrzosy i wrzoścce, brązowe kreski to świerki - srebrny, białobok i glauca, a na zboczu jak są czerwone kule to są irgi + wrzosy
to gdzie wcisnąć te drzewa i jakie drzewa ???? rzućcie jakimś pomysłem
Uklad platkow podobny do Chantal Merieux, ale ona chyba sporo bledsza
W kazdym razie to nie Zoska. Moja w sumie kupowana w RP, ale na jesieni 2014 albo wiosna 2015. Ta NN tez ladna przynajmniej