Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Co i jak? Nowicjuszka

Co i jak? Nowicjuszka

alis 22:32, 06 lip 2016

Mira tak podekscytowana zakupami że stówy nie zauważyła Gracki
MirellaB 22:32, 06 lip 2016

Ciekawe gdzie i z czym posadzisz
W zeszłym roku za trzmieliny płaciłam 35,00 zł za sztukę.
alis 22:33, 06 lip 2016

Mira104 napisał(a)
Kobiety mnie to taka energia rozpiera że szok w sobotę robię grila i będę pić, a co. Młody zdał prawko dokładnie 23 czerwca, starszy zdał maturę ufff i całe moje emocje zeszły. Boszesz jak ciężko być matka pod względem emocjonalnym

O o o, a nie mówiłam Gratulacje!
anbu 22:33, 06 lip 2016

Mira gratulacje Dobrze, że już ciemno, bo pewno poszłabyś spożytkować tą swoją energię sadząc zakupy
Mira104 22:37, 06 lip 2016

Dzięki za gratki, ale bez Was to chyba żyć już nie mogę. Nie dość, że nauka to jeszcze taka przyjemna Dla wszystkich wirtualnie ale ...
roma2 22:37, 06 lip 2016

Mira104 napisał(a)
Kobiety mnie to taka energia rozpiera że szok w sobotę robię grila i będę pić, a co. Młody zdał prawko dokładnie 23 czerwca, starszy zdał maturę ufff i całe moje emocje zeszły. Boszesz jak ciężko być matka pod względem emocjonalnym

Znamy to, znamy! I tak do końca żywota naszego . Widziałaś moją wariatkę, co się tłucze po oktagonach? Napiję się w sobotę z Tobą . Za nasze dzieci
Karol99 22:38, 06 lip 2016

Gratuluję
Mira104 22:40, 06 lip 2016

Roma pewnie, że widziałam nawet w domu ogłosiłam że to córcia Romci z ogrodowiska mojej koleżanki hihi.. Mów co chcesz jak słuchałam z nią wywiadu to fajna dziewczyna i ma dobrze poukładane w głowie, a że tłucze no cóż żaden facet jej nie podskoczy. Tylko skąd ona ma tyle siły jak to takie chudziutkie, drobniutkie i chyba nie jest za wysoka.
Mira104 22:51, 06 lip 2016

Powiem Wam, że moje dziecię do matury z biologi rozszerzonej zaczęło się uczyć tak ok. 2 miesiące przed maturą. Inne przedmioty to miesiąc przed, a angielski wcale. Ja szalałam po domu nawet mu kompa zabrałam, monitor schowałam Mój syn zawsze miał jedną odwiedź - mama spoko zdam. Nawet mąż stwierdził, że whisky otworzy jak będzie matura zdana hihih.
roma2 22:59, 06 lip 2016

Mira104 napisał(a)
Powiem Wam, że moje dziecię do matury z biologi rozszerzonej zaczęło się uczyć tak ok. 2 miesiące przed maturą. Inne przedmioty to miesiąc przed, a angielski wcale. Ja szalałam po domu nawet mu kompa zabrałam, monitor schowałam Mój syn zawsze miał jedną odwiedź - mama spoko zdam. Nawet mąż stwierdził, że whisky otworzy jak będzie matura zdana hihih.

Nasza najmłodsza (walczak), już trzy lata po studiach. Ale do dziś pamiętam nerwy przed jej maturą. Moje nerwy, nie jej . Mnie sie wydawało, że ona się wogóle nie uczy. Zdała super, a na studiach, to już miałam lajcik. Uwierzyłam, że wie co robi . Trudno tylko było na poczatku przeskoczyć od starszych dwóch poukładanych i pilnych, do takiej szałaputy.