A myślałem, że piękniejsze to już być nie mogą - zawsze musisz mi udowodnić, że się myliłem '
Wzdycham do nich - to pierwsze zdjęcie nadaje się nie tylko na okładkę czasopisma ale i fototapetę do jakiegoś nowoczesnego wnętrza - przemyśl to
Z tymi 5 to niezłego suchara walnęłaś Ja raczej na 3 lecę - chociaż nauczycielkę i biologię bardzo lubię - ale zapamiętać to wszystko to kosmos
i wiedzieć gdzie szukać tego, co się zapomniało.
Tak jakoś ze ściągami mi się skojarzyło - akurat przy niej ściągać się nie da - ale na szczęście wyszła na chwilkę to i ja miałem chwilkę, aby poszukać tego, czego zapomniałem
Anula, Bea, Sebek - brawo ! wierzę, ze macie racje, jesteście bardzo spostrzegawczy
ja zaledwie kilka rozpoznałam, w tym butki Gosi i Sebka
no, to nagrodą jest chyba docenienie Waszych umiejetnosci obserwacyjnych no, super !
no, wszystko było fotografowane... nawet ...buty
więc mam zagadkę...czyje to buciki/buty ?
...sama bym absolutnie nie odgadła wszystkich... a nawet większości
powinnam pracować, ale zagadka mnie rozbawiła
obcasy po prawej Gosia (Kaisog), po lewej Neska (?) i jej M, w głębi po lewej niebieskie trampeczki Sebek, zaś po prawej Kasia WB
tu łatwizna , bo te jasne to moje , obok po prawej Neska (?), jasne ze wstążeczką Gaby i Sebek na prawo
Sebek no coś w tym jest... bo w ogrodzie to jak psychopatka się zachowuje
Jola no zmienia się, zmienia.... Dużo dało posianie trawy ale teraz męka z przekopywaniem tego Ale i tak lubię jak z trawiastej otchłani wyłania się kolejna rabata
Bogda
Marzenko w kuchni sie nie przydał ale w ogrodzie.... jak znalazł
Asia jedziemy w piątek także pewnie nowe zdjęcia jakieś będą