Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Ogród niby nowoczesny ale... 19:34, 16 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Świetne te warzywniki, ja raczej też o warzywach nigdy nie myślała, ale powoli powoli zaczynam

hehe...ja tez nie myslalam...kiedys....a potem co roku coś dochodzilo
Tylko trawnik i co dalej? 19:27, 16 sty 2013

Do góry
Ja też się czaję na bukszpany, bo obwódkę muszę mieć, najlepiej koło siebie najpierw poszukać, allegro to już chyba ostateczność, ale warto tam zaglądać i namiary spisywać, a później wycieczkę sobie zrobić i osobiście wybrać. Ja mam namiar pod Wrocławiem, Madżenka tam kupowała, Irenka i jeszcze kilka osób, ale to dla Ciebie za daleko, dla mnie też trochę, dlatego na wiosnę najpierw u siebie wszystko oblecę
Moje ukochane miejsce na ziemi 19:15, 16 sty 2013

Do góry
Ja się tak zastanawiam tam gdzie masz serduszko jak daleko do orzecha? Dziewczyny w wielu wątkach pisały, żeby nie sadzić nic blisko orzecha on hamuje wzrost roślin i bardzo zacienia. Nie wiem czy magnolia sobie tam poradzi, może posadź ją bliżej ławeczki.
Brzoza chyba lepsza, tylko czy ona nie zacieni tej obwódki z lawendy?
Czy 5 to Conica, nie dawaj ich, łapią przędziorka i trzeba wciąż pryskać. lepiej jakiś inny iglak karłowy typu świerk serbski nana, gauca globosa, jodła górska compacta. A może jeszcze hortensje gdzieś by się dało dołożyć, pozdrawiam i będę podglądać
Boćkowe perypetie ogrodkowe 18:52, 16 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
A jak tam bez zamku i wyżerki się żyje, dajesz radę?
Hehehe....znęcam się co?

Spoko, brak wyzerki w sam raz na ograniczenie tkanki ozdobnej zwanej w skrocie panierka
A zamek mam w zapasie - w spodniach
Boćkowe perypetie ogrodkowe 18:44, 16 sty 2013

Do góry
A jak tam bez zamku i wyżerki się żyje, dajesz radę?
Hehehe....znęcam się co?
Gdzieś na końcu świata... 18:39, 16 sty 2013

Do góry
No no jak kwitnie to musi być cudny efekt a jaki zapach, koniecznie zrób zdjęcie jak kwitnie, dzięki
Testowe dodawanie zdjęć 18:35, 16 sty 2013

Do góry
Drugie jest ok
Gdzieś na końcu świata... 18:20, 16 sty 2013

Do góry
Proszę grzecznie o lawendową łączeczkę
Igiełkowy ogródeczek 18:17, 16 sty 2013

Do góry
Dziewczyny wielkie dzięki, zmotywowana jestem jak nigdy do dalszego działania, a teraz biegnę do was, inspirować się dalej

Gosia- oj kusisz kusisz tą lawendową łączką, gdzie można poleżeć i nic nie robić tylko inni robią, a ty nasycasz się zapachem, może masz jakieś zdjęcia, wklej do swojego wątku, chętnie bym zobaczyła
Igiełkowy ogródeczek 18:05, 16 sty 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Tak jak mówisz, ogród jest najlepszym terapeutą Jak chcę wiekszych doznań ogrodowych to jadę rowerem do Kodnia tam leżę na lawendowej łące w ogrodzie NMP i podpatruję co Bracia Oblaci sadzą nowego w ogrodzie

To ci dobrze, serio lawendową łąkę tam mają?, już czuję te zapachy, a Bracia Oblaci zupełnie by mi nie przeszkadzali...heheh

Marlenaa napisał(a)
Gosiu igiełeczko, czy mogłabyś tak nie pędzić ze swoim wątkiem bo już na zkrętach nie wyrabiam Pozdrawiam.

Marlenko wedle życzenia, zwalniam do 30 wolniej już się nie da, ci za mną zaczynają się denerwować, czyżbym jakiś klakson słyszała
Igiełkowy ogródeczek 18:00, 16 sty 2013

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Jejku jak wy lecicie z tymi wątkami,jak ja mam to wszystko ogarnąć?
Buziaczki zostawiam i lecę dalej

Gabrysia- ja już się staram w jednym poście pisać, żeby ilość stron nie przerażała...hehe i wizytówkę zrobiłam, coby nie trzeba było z tyloma stronami się mordować

agata19762 napisał(a)
witaj Gosiu....
kolejny raz jestem i wzdycham....
cudowna wizytówka !!!!!!!!!
pozdrawiam Cię cieplutko

Agata- bardzo mi miło i muszę koniecznie zobaczyć co tam u Ciebie
Krowy, staw i my... 17:54, 16 sty 2013

Do góry
A my w maju- jeszcze bliżej
Kwiatki i rabatki u Elizy 17:50, 16 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Trzeba we wszystkim plusy znajdować, Tobie się udało

Moje zmagania ogrodowe 17:47, 16 sty 2013

Do góry
Ewelinko, widzę że ty podobnie jak ja kombinujesz, tylko kiedy te nasze dzieciaki wyrosną
Ja w pierwszej kolejności piaskownicę chcę zlikwidować, bo w zeszłym roku to może ze 2 razy z niej korzystały, ale tak głupio dzieciom zabierać, więc najpierw o pozwolenie podanie napiszę, żeby później płaczu i lamentów nie było jaka to mamusia jest - najpierw daje a później zabiera
Ogród niby nowoczesny ale... 17:33, 16 sty 2013

Do góry
Świetne te warzywniki, ja raczej też o warzywach nigdy nie myślała, ale powoli powoli zaczynam
Moje zmagania ogrodowe 17:28, 16 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Dziękuję za wszystkie informacje, kwitnie przepięknie, coraz więcej tych chciejstw dochodzi

Witam!
Żebyś ty widziała moją listę chciejstw, na pierwszym miejscu powinno być "fragment działki sąsiadów", bo u siebie to już się chyba nie zmieszczę
Pozdrawiam

hahah....skąd ja to znam, ja to samo mam na liście

Ja to zaczęłam kombinować i u rodziców jak coś będę sadzić, inny to ogród, ale w wakacje jestem u nich często, więc jak faktycznie zabraknie miejsca u mnie, to od nich wydzierżawię kawałek
Pozdrawiam
Kwiatki i rabatki u Elizy 17:26, 16 sty 2013

Do góry
Trzeba we wszystkim plusy znajdować, Tobie się udało
Tu odpoczywam 17:22, 16 sty 2013

Do góry
I o to chodzi żeby się nie poddawać i uczyć na błędach
Krowy, staw i my... 16:53, 16 sty 2013

Do góry
anipla napisał(a)

Wsiowy czyli wypasiowy i tego się trzymaj
Oj bentley też by mi się przydał, jakbyś kiedyś wymieniała na nowy, a nie to przecież na 100 lat albo i dużej, to chyba już wiem co na tapetkę wstawić, dziewczyny tak radziły zobaczymy czy zadziała, tylko czy na walentynki bentlay się nadaje?, a może eMowi kupić, żeby trochę w nim zapał rozbudzić.

Gosiu, bentlay na walentynki jak najbardziej i jeszcze na urodzinki, imieninki, dzień dziecka, dzień matki... itd aż całą kolekcję się zbierze

Ha,ha , dziewczyny ,jakbym siebie słyszała- też mam taki plan ja zaczęłam od gwiazki, a do tej listy "okazji" dodałam jeszcze rocznicę ślubu
Pozdrawiam

Rocznica ślubu to jest myśl Między dniem dziecka, a Bożym Narodzeniem brakowało mi okazji. A tak we wrześniu mamy rocznicę Od razu lepiej
Początki w Kruklandii 16:39, 16 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Popatrz tutaj;
http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-przy-zabytkowej-willi
Tam chyba jest Drumondii przed budynkiem

Dzięki!
No ładne drzewo....ale to nie ambrowiec....hehehe
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies