Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Welka 10:14, 13 sty 2013

siaaska napisał(a)
Dziękuję za odiwedzinki u mnie i życzenia świąteczne.... Przepraszam że nie odpowiedziałam ale mało było czasu u na Ogrodowisko.... Pozostało mi życzyć wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, spełnienia marzeń ogrodowych i tych życiowych!!!

Witam!
Dziękuję za życzenia. Brak czasu skądś znam
Pozdrawiam
Welka 10:25, 13 sty 2013

U nas warstwa śniegu okrywa rośliny, jest do -5, więc można z dziećmi na sankach pospacerować
dla bardzo wnikliwego oka ptaszek na kulce

Pozdrawiam
Gosiniak 11:44, 13 sty 2013

Ewelinka231281 napisał(a)

Dziękuję za wszystkie informacje, kwitnie przepięknie, coraz więcej tych chciejstw dochodzi

Witam!
Żebyś ty widziała moją listę chciejstw, na pierwszym miejscu powinno być "fragment działki sąsiadów", bo u siebie to już się chyba nie zmieszczę
Pozdrawiam

hahah....skąd ja to znam, ja to samo mam na liście
dorkow0 12:43, 14 sty 2013

Witaj Ewelinko, a ja Ci tłumaczę jak dziecku... Wybacz proszę, ale to taka skaza charakteru...
Napisałam Ci u mnie, jak jeszcze myślę odnawiać donice, ale na pewno znasz...
Zima widzę i u Ciebie piękna... Serdeczności przesyłam...
Powodzenia życzę i załatwienia wszystkiego pomyślnie...
dorkow0 12:43, 14 sty 2013

Dubelek wyskoczył... Uściski przesyłam...
EPODLAS 20:21, 14 sty 2013

Ewelino, fajny plac zabaw mają twoje dzieciaki. U nas była dzisiaj zamieć śniegowa, zima nie żartuje.
Welka 17:28, 16 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

Dziękuję za wszystkie informacje, kwitnie przepięknie, coraz więcej tych chciejstw dochodzi

Witam!
Żebyś ty widziała moją listę chciejstw, na pierwszym miejscu powinno być "fragment działki sąsiadów", bo u siebie to już się chyba nie zmieszczę
Pozdrawiam

hahah....skąd ja to znam, ja to samo mam na liście

Ja to zaczęłam kombinować i u rodziców jak coś będę sadzić, inny to ogród, ale w wakacje jestem u nich często, więc jak faktycznie zabraknie miejsca u mnie, to od nich wydzierżawię kawałek
Pozdrawiam
Welka 17:31, 16 sty 2013

dorkow0 napisał(a)
Witaj Ewelinko, a ja Ci tłumaczę jak dziecku... Wybacz proszę, ale to taka skaza charakteru...
Napisałam Ci u mnie, jak jeszcze myślę odnawiać donice, ale na pewno znasz...
Zima widzę i u Ciebie piękna... Serdeczności przesyłam...
Powodzenia życzę i załatwienia wszystkiego pomyślnie...

O donicach u Ciebie widziałam wczoraj wieczorem, ale nic nie napisałam, bo chyba nawet zalogowana nie byłam, pamiętam u Mai jak to robili i chyba będę musiała kiedyś wykorzystać.

Do załatwienia wszystkiego pozytywnie jeszcze daleko i niezależne ode mnie, ale dzięki za życzenia.
Pozdrawiam
Welka 17:32, 16 sty 2013

EPODLAS napisał(a)
Ewelino, fajny plac zabaw mają twoje dzieciaki. U nas była dzisiaj zamieć śniegowa, zima nie żartuje.

Bożenko, plac zabaw dzieło mojego M, dokupiliśmy tylko zjeżdżalnie, dalej jest huśtawka zespawana przez dziadka. A jak dzieci wyrosną, to mamusia będzie miała miejsce na nowe roślinki
Zima u nas też trzyma, śniegu dużo, mrozik jest.
Pozdrawiam
Gosiniak 17:47, 16 sty 2013

Ewelinko, widzę że ty podobnie jak ja kombinujesz, tylko kiedy te nasze dzieciaki wyrosną
Ja w pierwszej kolejności piaskownicę chcę zlikwidować, bo w zeszłym roku to może ze 2 razy z niej korzystały, ale tak głupio dzieciom zabierać, więc najpierw o pozwolenie podanie napiszę, żeby później płaczu i lamentów nie było jaka to mamusia jest - najpierw daje a później zabiera