Witaj Ewelinko, a ja Ci tłumaczę jak dziecku... Wybacz proszę, ale to taka skaza charakteru...
Napisałam Ci u mnie, jak jeszcze myślę odnawiać donice, ale na pewno znasz...
Zima widzę i u Ciebie piękna... Serdeczności przesyłam...
Powodzenia życzę i załatwienia wszystkiego pomyślnie...
Dziękuję za wszystkie informacje, kwitnie przepięknie, coraz więcej tych chciejstw dochodzi
Witam!
Żebyś ty widziała moją listę chciejstw, na pierwszym miejscu powinno być "fragment działki sąsiadów", bo u siebie to już się chyba nie zmieszczę
Pozdrawiam
hahah....skąd ja to znam, ja to samo mam na liście
Ja to zaczęłam kombinować i u rodziców jak coś będę sadzić, inny to ogród, ale w wakacje jestem u nich często, więc jak faktycznie zabraknie miejsca u mnie, to od nich wydzierżawię kawałek
Pozdrawiam
Witaj Ewelinko, a ja Ci tłumaczę jak dziecku... Wybacz proszę, ale to taka skaza charakteru...
Napisałam Ci u mnie, jak jeszcze myślę odnawiać donice, ale na pewno znasz...
Zima widzę i u Ciebie piękna... Serdeczności przesyłam...
Powodzenia życzę i załatwienia wszystkiego pomyślnie...
O donicach u Ciebie widziałam wczoraj wieczorem, ale nic nie napisałam, bo chyba nawet zalogowana nie byłam, pamiętam u Mai jak to robili i chyba będę musiała kiedyś wykorzystać.
Do załatwienia wszystkiego pozytywnie jeszcze daleko i niezależne ode mnie, ale dzięki za życzenia.
Pozdrawiam
Ewelino, fajny plac zabaw mają twoje dzieciaki. U nas była dzisiaj zamieć śniegowa, zima nie żartuje.
Bożenko, plac zabaw dzieło mojego M, dokupiliśmy tylko zjeżdżalnie, dalej jest huśtawka zespawana przez dziadka. A jak dzieci wyrosną, to mamusia będzie miała miejsce na nowe roślinki
Zima u nas też trzyma, śniegu dużo, mrozik jest.
Pozdrawiam
Ewelinko, widzę że ty podobnie jak ja kombinujesz, tylko kiedy te nasze dzieciaki wyrosną
Ja w pierwszej kolejności piaskownicę chcę zlikwidować, bo w zeszłym roku to może ze 2 razy z niej korzystały, ale tak głupio dzieciom zabierać, więc najpierw o pozwolenie podanie napiszę, żeby później płaczu i lamentów nie było jaka to mamusia jest - najpierw daje a później zabiera