Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Rododendronowy ogród II. 20:47, 16 lis 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Cała rodzią nie da sie wyjechac. Nie zabierze sie ze sobą matki, siostry ze szwagrem i dziemi itp.itd. Najpiekniejsze świeta są moim zdaniem w domu z cała rodziną jaką uda sie zebrac. W swoim pokoju , przy swoim stole , ze swoimi ulubionymi potrawami. I prezenty, mnóstwo prezentów. Jak to wszystko zorganizowac na wyjeździe? Obcy pokój, obca posciel prawie zimne potrawy zrobione jak najtańszym kosztem by był większy zysk i do tego obcy ludzie wokół. Nigdy nie pojechałabym na takie swięta. Co innego dzień po świetach tak na narty, wczasy ale nie na świeta.Ale ja jestem starej daty i mało postepowa i na dodatek nie chcę byc inna.

Bożenko witam, po kilku dniach nieobecności
Ja leń do gotowania nie wyobrażam sobie innych świąt niż w domu. I nie wiem jak to się dzieje, że wtedy uwielbiam piec ciasta, przygotowywać potrawy i cieszyć sę radością bliskich ze wspólnych chwil . Cieszę się również, że mama i teściowie mogą odpocząć i swięta kojarza się im ze spokojem a nie ze zmeczeniem. Ale do tego dojrzewalam przez lata..... A najbardziej polubiłam świeta odkąd mieszkamy w nasyzm nowym domu. Ale ten nastrój tylko dzieki M, z którym razem pichcę

Ale już w drugi dzień świąt wywozimy rodzicow do domu do Jeleniej Gory i jest szusowanie na nartach
Ah jak ja lubię święta zreszta jak mam ich nie lubić skoro urodziłam się w święta

Buziam i pozdrawiam i życze wytchnienia od gotowania
Postawić trawkę nad i... 20:38, 16 lis 2012

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...witajcie kochani...
...po cięzkim dniu w parcy i po zakupach ubraniowych z miom prawie 17 letnim synem ( kto ma dziecię w takim wieku to wie co to znaczy... ...wróciłam do domku właśnie przed chwilą i ..odebrałam pocztę...i przepadałam ...mam projekt od Danusi w wersji roboczej przepadłam , bo nie moge sie od niego oderwac...analizuję i analizuję i analizuje...wydrukowałam i podziwiam i patrzę na cudo.. ...dobrze że M. w delegacji bo bym musiała mu tłumaczyc nazwy z łaciny ( choc do tego jestem przyzwyczajona... a tak, w spokoju i skupieniu mogę patrzec i oczami wyobrazni widzę mój ogród... będzie piękny...

Ola la la, ale się będzie działo Jetem baaaardzo szczęśliwa, źe będę oglądać Tworzenie tak pięknego ogrodu!!!
Ogród na Cedrowej 20:34, 16 lis 2012

Do góry
anieszka napisał(a)
Tylko że mnie nie ma na fejsie

Aguś to nie istniejesz
Ja się też opierałam ale gdy moja 14 lat starsza siostra wysłała mi zaproszenie na fejsa gdy jeszcze na nim nie istnialam to stwierdziłam WSTYD, trzeba zaistnieć Ale na fejsię się nie obnażam, za dużo osób by kontorlowało
Moje Takie Tam w Ogródku 20:27, 16 lis 2012

Do góry
Śliczny lukier na roślinach!
Mi sąsiadka zaproponowała abym już ogrodzenie przekroczyła i poszła z nasadzeniami przez ulicę do jej ogrodu
Niewiele chyba osób rozumie, że dla nas praca w ogrodzie to nie przymus i obowiązek tylko relax i przyjemność
Ogród Dominiki 20:24, 16 lis 2012

Do góry
Domi napisał(a)
Marzenko, poczytałam u Ciebie o przygotowaniach świątecznych. Może zainteresuje Cię informacja, że kupiłam ostatnio w TK Maxx'ie ozdoby choinkowe Blomusa ze stali nierdzewnej za 19 zł za komplet,a nie za stowę(taka jest cena katalogowa). Cena katalogowa kosmiczna jak na małe choineczki ze stali,wątpię czy ktokolwiek to kupował.

O matko!!! A ja tam nie byłam??? O matko!!! A jutro wyjeżdżam i mi wykupią !!!! O matko!!!
Ogródkowe perypetie:) 20:23, 16 lis 2012

Do góry
Zgubo kolejna ( Ania studio też nam się zagubiła) pokaż troszkę klimatycznych zdjęć
A co to za szkolenie tak długo?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:21, 16 lis 2012

Do góry
anieszka napisał(a)
Miłego dnia
Bużka

Miłego wzajemnie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:20, 16 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Przez ostatnie lata, tyle lampek nazbierałam, ze już nie kupuję!

życzę mniejszego tempa, bo cie wciągnie i w weekend cię nie zobaczymy
buziam

Irenkomja teź zwolniłam kanapa, ksiązka, herbatka
Dobrze, że na fejsie cię można znaleźć bo juź się obawialam !!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:19, 16 lis 2012

Do góry
abiko napisał(a)
Marzenko, zaglądam i nie nadążam.. pędzicie, ciągle coś się dziej, jakieś lampki jakieś Huston.. może w weekend dam radę miłego dnia choć u nas już mroźny.. oj chyba lawendę czas okryć..

Lewenda niech się hartuje!!! 10 stopni w ciągu dnia to lajcik!!
Zwolniłam trochę, bom nieprzygotowana do tysiączka
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:18, 16 lis 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)
Ev....nie przejmuj się..., ktoś ma większe.....................................................
Melduję, że się odnalazłam..., ale boję się, że znów się zgubię...tym razem na Twoich stronach...
Buziam....

Już wiemy gdzie cię mozna znaleźć.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:18, 16 lis 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
Lamki ogrodowe bożonarodzeniowe... o matkomatko.. znowu mam tyły....

Evuś wybacz straciłam zasięg a potem komorka służbowa dzowniła i dzowila .... I musialm gadać, gadać
Buziam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:17, 16 lis 2012

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...wpadam przed pracą żeby sie przywitac i miłego dnia oraz oczywiście weekendu życzyc....duzo słoneczka...

Baraga dziękuję i słonecznego weekendu Ci życze !!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:16, 16 lis 2012

Do góry
Urszulla napisał(a)
Oglądałam lampki, tzn. te sople kupiłaś za 99zł?
Lepiej pokaż po odpakowaniu na żywo bo w internecie to zdjęcie można dać każde.

Ulla ja kupiłam za 98 zł a teraz są za 118 zł....
Dzisiaj sprawdzalam jeszcze w obi 100 led 5 m długości za 139 zł.... Bo myślałm, że w casto drogo...
A ja kupiłam 500 led 15 m długości za 98 zł.....
Niech żyje internet!!! Wolność i swoboda klienta!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:14, 16 lis 2012

Do góry
betysia napisał(a)
Zaglada doczytac a tu taka niespodzianka, niemal jestem na biezaco!!!!!!
Marzenko ty co tydzien poowinnas jakas ksiazke zlapac wtedy tacy jak ja nie musza zarywac nocy aby doczytac co, gdzie i kiedy....
mniej pracy, wiecej fascynujacych i wciagajacych ksiazek i duzooooo slonka na weekend zycze i zmykam !!!!!!
p.s
i buziakuje rzecz jasna

Jak mi się mózg w pracy zlasuje to już tempa ogrodowiskowego nie wytrzymuję
Buziam i tuliskam słoneczko
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:12, 16 lis 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Nie chce mi wejść link. Buuuuu

Podmieniłam stronę... tu licytacja lampek ale już 20 zł drożej....
W Gąszczu u Tess 19:57, 16 lis 2012

Do góry
Tess nie szwędaj się!! Wracaj!!
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:55, 16 lis 2012

Do góry
Ja myślałm, że będę u Ciebie miala miliony stron zaległości a Ciebie tu nie ma???
Zdradziłam czytanie formum dla Huston fajnie się czyta
Pszczelarnia 19:52, 16 lis 2012

Do góry
Pozdrawiam Ewo i już się stycznia doczekac nie moge
Lecę w kulki... 19:50, 16 lis 2012

Do góry
tuliskam
Matka chrzestana jest dumna z ligustrów
Lecę w kulki... 19:47, 16 lis 2012

Do góry
Jest.....Madżenka!......to ja tym razem tuliskam...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies