A tu moja trzmielinowa obwódka
Zaglądającym i pamiętającym dziękuję różyczką (Leoś na starcie) Dodam jeszcze bardziej zaawansowaną w rozkwicie Westerland
Dziewczyny wstawię szybko zdjęcia tego co kupiłam i biegnę robić obiado-kolację. Odpiszę wieczorem podczas meczu Właśnie wróciłam z zakupów. Hortensje kupiłam, ale nieźle musiałam się najeździć, żeby w odpowiedniej cenie dostać. Powariowali ceny od 45,00 do 60,00 złotych za hortki ogrodowe krzaczki średniej wielkości. Ja kupiłam ciut nisze cena 20,00 złotych.
Zostało jeszcze kilka minut do meczowych emocji więc trochę mojego ogródka. Bez obaw mogę już pokazać ścieżki oczyszczone z chwastów przez moich kochanych Rodziców
Rabata z szalwia cudowna! Zakupy ---> Mam pytanie o czosnki, ktore pokazalas na zdjeciach: czy one poxniej zmienia kolor? Bo mam takie same a kupowalam rozowe... ? ...i chce rozowe...
A tak wygląda mój ustrojony balkon, 59 sadzonek do wywiezienia:
Przyznaje sie ze po raz pierwszy widze jarzmianke i jestem nia zachwycona No cudna jest, niesamowita Moglabys zrobic jej wiecej fotek? Jak wysoka rosnie, jak dlugo kwitnie...oj gadaj mi tu szybciutko o tajemnicach tej pieknosci