tu je widziałam w nogach sezonowe
Mogą być dwa lub jeden i kule, ale ogólnie tu dałabym coś co będzie zdobić cały sezon. W okresie zimowym ze stożków też byłaby korzyść.
ok moje zakupy 3 szt trzmieliny szczepionej na pniu, klon i książę grujecznik szczepiony na pniu
Grujecznik jest szczepiony na wysokości ponad 2m. W sumie stwierdzam, że conika ma taniej, w limbie się zdziwiłam, bo mieli nowe drzewka klona czerwonego 4 palety, ale pani uświadomiła mi, że muszą dać klony do innych doniczek i dopiero na wiosnę będą sprzedawać.
Toszka dzięki za namiary
Kobitki pomyślcie,gdzie to posadzić
Lubie floksy i ich zapach , trochę ogrodowych hortensji tez zakwitło, kwitną teraz róże okrywowe, juki, których niekoniecznie lubie ale lubi je mój M więc je mam
Prace z bluszczem skończone. Na koniec trochę ładniejszy widoczek niż to pobojowisko.
Co zabieram się za jakąś robotę to mnie deszcz wygania ;( plan na dziś zrealizowany w 1/3 wrr... Pogoda, myślałam że tylko w UK 3 razy w ciągu dnia może spaść deszcz.
A to południowa strona czy jaka?
Na jasnym tle musi być taka żeby się odznaczałamoże dałabym fiolecik (bo ja zakochana w tym kolorze)- Lawender, Ania ASC ma pięknie kwitnącą i poleca szkoda że nie byłaś u Kindzi, tam byś sobie okazy pooglądałamoże ona doradzi