Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Urszulla 18:37, 06 lip 2016

Katkak napisał(a)
Uwaga, zarządzam burzę mózgów . Ponieważ dostałam hopla na punkcie róż i chcę mieć ich jeszcze ciut to wymyśliłam sobie, że jakbym sprzed tych tuj zabrała rozchodniki, to weszła by jakaś fajna różyczka. No i powstaje pytanie: JAKA?

Bardzo ładnie proszę: doradźcie mi jakąś, ok? Zależy mi tylko na tym żeby powtarzała kwitnienie. Pachnieć nie musi.

A to południowa strona czy jaka?
Na jasnym tle musi być taka żeby się odznaczałamoże dałabym fiolecik (bo ja zakochana w tym kolorze)- Lawender, Ania ASC ma pięknie kwitnącą i poleca szkoda że nie byłaś u Kindzi, tam byś sobie okazy pooglądałamoże ona doradzi
Ewa777 18:53, 06 lip 2016

Katkak napisał(a)

A nie długo jeszcze ta mega kolorowa przyjdzie . Ale to mają być małe sadzoneczki. Nigdzie nic większego nie znalazłam. Pokaż swoją jak zakwitnie, ok?

Na razie ma zieloniutkie kwiaty. Zdjęcie zrobię, gdy nie będzie padać

Dorwałaś gdzieś? Zrobiłabym Ci odkład, ale moje gałązki strasznie małe są jeszcze.

A Ty widzisz mojego pv?
Katkak 18:53, 06 lip 2016

Anda napisał(a)
A wiesz jaki kolor byś tam najchętniej chciała mieć? Żeby trochę zaważyć poszukiwania I pewnie nie powinna być zbyt wysoka?

Ewciu moze Summer Song właśnie? A moze taka wyższa jak Bonica? Podoba mi się też Queen of Sweden, ale chyba za jasna będzie na tle tych tujek. Zdaję się w zupelnosci na Was.
Anda 19:10, 06 lip 2016

Katkak napisał(a)

Ewciu moze Summer Song właśnie? A moze taka wyższa jak Bonica? Podoba mi się też Queen of Sweden, ale chyba za jasna będzie na tle tych tujek. Zdaję się w zupelnosci na Was.

Właśnie o Summer myślałam jak zobaczyłam to miejsce Fajnie by świeciła na tym tle Masz tam dużo słońca? Queen wydaje mi sie za wysoka. U Ciebie wszystko takie dorodne, to pewnie poszłaby w gore jak rakieta. Bonica ładna, ale chyba za szeroka na to miejsce.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 19:26, 06 lip 2016

Anda napisał(a)

Właśnie o Summer myślałam jak zobaczyłam to miejsce Fajnie by świeciła na tym tle Masz tam dużo słońca? Queen wydaje mi sie za wysoka. U Ciebie wszystko takie dorodne, to pewnie poszłaby w gore jak rakieta. Bonica ładna, ale chyba za szeroka na to miejsce.

Dzięki Ewcia, czyli Summer Song
Anda 19:28, 06 lip 2016

Katkak napisał(a)

Dzięki Ewcia, czyli Summer Song

Ale tam będziesz miała zapach... Niesie sie na 2 metry od róży
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Luki 22:01, 06 lip 2016

No pierwszy raz jak spojrzałem od razu o jakiejś herbacianej lub pomarańczowej pomyślałem no i widzę, że już wybór padł na piękną różę, mnie Summer SOng w tym miejscu by pasował.
No i ja zaglądam cały czas na bieżąco
Katkak 22:03, 06 lip 2016

Luki napisał(a)
No pierwszy raz jak spojrzałem od razu o jakiejś herbacianej lub pomarańczowej pomyślałem no i widzę, że już wybór padł na piękną różę, mnie Summer SOng w tym miejscu by pasował.
No i ja zaglądam cały czas na bieżąco

Dzięki Luki . I ja jestem u Ciebie na bieżąco, choć czasem incognito.
Katkak 22:04, 06 lip 2016

Anda napisał(a)

Ale tam będziesz miała zapach... Niesie sie na 2 metry od róży

Ewunia kochana jestese, dziękuję .
roma2 22:04, 06 lip 2016

Się o różach nie wypowiem, bo się nie znam (miałam pisać prawdę i tylko prawdę), ale za ukorzenianie hortek masz szóstkę z wieelkim plusem (widziałam u Sylwii).