Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Mój ogród pod górkę... 10:33, 28 kwi 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Kasiu, masz projekt, sadzisz zgodnie z nim, to nieważne, w jakiej kolejności
Nie zawsze roślinki da się kupić na jedną rabatę. Znam to. Ja też robię na kilku rabatach

No właśnie, święta prawda! Ciężko jest obsadzić całą rabatę właśnie przez dostępność roślin. Część będę musiała zamawiać przez internet, bo nie mogę u nas znaleźć, traw jeszcze mały wybór itd.
Mój ogród pod górkę... 10:27, 28 kwi 2015

Do góry
Kasiu, masz projekt, sadzisz zgodnie z nim, to nieważne, w jakiej kolejności
Nie zawsze roślinki da się kupić na jedną rabatę. Znam to. Ja też robię na kilku rabatach
Działka w Zakątku 08:51, 28 kwi 2015

Do góry
Kasia - dzięki za rady. Ja lubię planować - dlatego tak wcześnie tu jestem. Zanim zacznę cokolwiek wsadzać muszę się zastanowić gdzie.
Projekt wstępny się tworzy Kostki na razie nie będzie. Gdzie rabaty będą mniej więcej wiem i znowu problem, bo przede wszystkim jednak trawnik potrzebny. Po dzisiejszych deszczach samo czarne błoto dookoła. Mam sobie te rabaty wytyczyć i do dalej? trawę posiać naookoło? Ale wszystkich rabat naraz nie obsadzę przecież. Chyba na razie jednak trawnik, a potem powoli będę go zmniejszać. Wg planu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:07, 27 kwi 2015

Do góry
popcorn napisał(a)
och i ach

zazdroszcze trzymania sie projektu, nie samego projektu, bo ja tak nie umiem nawet gdybym miala projekt to bym zrobila po swojemu, a potem jeszcze 3x zmieniala hehe

pozdrawiam
bosze skąd ja to znam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:12, 27 kwi 2015

Do góry
och i ach

zazdroszcze trzymania sie projektu, nie samego projektu, bo ja tak nie umiem nawet gdybym miala projekt to bym zrobila po swojemu, a potem jeszcze 3x zmieniala hehe

pozdrawiam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:56, 27 kwi 2015

Do góry
kasaya- żadnych! wiesz, sama nad tym kiedyś myslałam, ale juz wiem!
Moim zdaniem zamysł (projekt) Magnolii jest dla mnei idealny, skrojony na miarę i piękny i bardzo chciałabym go nie zepsuć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:55, 27 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Kasaya- ja mam projekt i trzymam się go

jak ty to robisz ze dajesz radę ?? zadnych odstępstw ?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:51, 27 kwi 2015

Do góry
Kasaya- ja mam projekt i trzymam się go

lawenda ma juz małe przyrosty

i taras odświeżony

Ogród zmyślony 15:36, 27 kwi 2015

Do góry
No właśnie Borbetko. Kret dokąd był to trochę pomagał. Chyba kot także ma tu swoje dwa grosze.
Zaczynam się rozstawać z żurawkami bez żalu. Mam kilka ulubionych i nawet gdybym je miała kupować co roku, to dam radę te parę sztuk kupić. Żegnam się też z pachysandrą przed domem. Także bez smutku. Włazi wszędzie rozłogami, a liście marne. Wywaliłam wczoraj dwie taczki.

U mnie ruszyły prace tarasowe. Projekt- "ZABETONUJMY NASZ OGRÓD"- jak dotąd idzie zgodnie z planem i oczekiwaniami . Jak Panowie skończą i trochę posprzątamy to pokażę zmiany. Ciągle nie wybrałam drzewa do obwódki bukszpanowej. Ten miłorząb to jednak trochę mi nie pasuje. Szukam dalej- coś niedużego, jednopniowego, niezbyt rozłożystego....no i pasującego do lawendy ideologicznie. Pozdrawiam.
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 11:25, 27 kwi 2015

Do góry
beta napisał(a)
Oluś...brzusio cudny...wiosna tez niczego sobie

fajny komplet-ławka+stół...zakładam, że i projekt i wykonanie własne

oczywiście, że własne
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 11:18, 27 kwi 2015

Do góry
Oluś...brzusio cudny...wiosna tez niczego sobie

fajny komplet-ławka+stół...zakładam, że i projekt i wykonanie własne
Limonkowy gaj 11:06, 27 kwi 2015

Do góry
limonka napisał(a)
Troszkę się pokomplikowało, projekt ogrodu do przeróbki.
Przybyło mi tysiąc metrów za ogrodzeniem☺
To chyba fajnie?
Ogródek Rumiankowej 08:47, 27 kwi 2015

Do góry
Jeszcze nie mam, mam tylko tego 1 nieznanej odmiany i głowię się nad kompozycją. On ma fioletowo-różowe kwiaty i nie wiem, co do niego dobrać. Czy podobny kolor czy całkiem coś innego pogłówkuję i wrzucę jakiś projekt do oceny
Ogród dla moich synków 23:06, 26 kwi 2015

Do góry
Aneta1309 napisał(a)
Może sąsiadom też się ten hałas wreszcie znudzi i razem coś zdziałacie bo w pojedynkę to moze być trudno.
Samopczucie Ci się poprawi jak zaczniesz realizować projekt zobaczysz efekty będzie super to i hałas przestanie Cię denerwować też mam męczących sąsiadów
Na taczce sama słodycz

Hej Anetko!
No właśnie na to liczę. W kupie siła! Tylko że w tej wsi to wszyscy albo rodzina właściciela domu weselnego, albo dobrzy przyjaciele :/ Spróbuję poczekać spokojnie aż i oni będą mieli dosyć tego ryku.
Szkoda, że wsie przestają być oazami spokoju i sielskości, a robią się jakieś takie bardziej "ucywilizowane". Z drugiej strony trochę rozumiem, że każdy chce żyć wygodnie i dostatnio. Rolnicy zwierząt już nie trzymają, więc muszą przeżucać się na inny rodzaj działalności, która przyniesie im dochód. Tylko jak moja biedna głowa to wytrzyma...
Właśnie byłam u Ciebie i pozachwycałam się pieknościami w Twoim ogrodzie.
Pozdrawiam
Ogród dla moich synków 22:34, 26 kwi 2015

Do góry
Gocha napisał(a)
.... Nie wiem czy się już pytałam - z której strony jesteś?
Co do spotkania to napewno bedą następne więc jak tylko będziesz chciała i będziesz mogła to się spotkamy. Czekam na projekt i realizację i pozdrawiam

Witaj Gosiu!
Z południowej strony jestem, jakieś 20km od Lublina.
Bardzo chętnie spotkam się z takimi fajnymi Dziewczynami jak Wy!
Układ już jest, teraz właśnie nasadzenia się robią.
Spytam się kobiety czy mogę upublicznić projekt.
Pozdrawiam ciepło
Ogród pod Borem 22:11, 26 kwi 2015

Do góry
Witaj Agnieszko wpadłam z rewizytą. Też mam projekt z Archonu. Mój to Dom w mandarynkach, lustrzane odbicie Dużo pracy przed Tobą, szczególnie z podnoszeniem terenu, wiem coś o tym, bo sami z M rozwieźliśmy chyba z 6 Kamazów ziemi, a to jeszcze nie koniec Zaznaczam wątek do obserwowania i będę kibicować w dalszych pracach.
Pozdrawiam
Mój ogród pod górkę... 18:35, 26 kwi 2015

Do góry
AlKa napisał(a)
Piękne poczynania. W takim tempie to w mig projekt będzie zrealizowany.

Dzięki bardzo! Tempo zwolni na jakiś czas, bo komunia za pasem, więc ogrodowo raczej niewiele podziałamy. Mam nadzieję ogarnąć jeszcze trochę przód, bo tam nadal sajgonik.
Ogród pod Borem 18:09, 26 kwi 2015

Do góry
Ja mam projekt dom w jabłonkach też z archonu .Moja działka ma 22 na 38.To pracy masz full
Ogród pod Borem 16:45, 26 kwi 2015

Do góry
U mnie budowa bedzie szła bardzo wolno ze wzgledów finansowych w tym roku chyba tylko fundamenty.A jaki masz projekt domu?
Mój ogród pod górkę... 16:30, 26 kwi 2015

Do góry
Piękne poczynania. W takim tempie to w mig projekt będzie zrealizowany.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies