Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Enya73 07:53, 26 kwi 2015

Kacha123 napisał(a)

Ja już chyba psychiczna jestem. Pojechałam rano po ziemię, a wróciłam z rododendronami przy okazji

Wszystko w porządku, to na pewno była okazja. Tak przy okazji taka krótka anegdota. Mój sąsiad kiedyś w sobotę pojechał tylko po krupnioki na grilla i motor kupił , ot tak. Tak więc, jak tylko kwiatki znosisz, to Twoja rodzina może być spokojna
Kacha123 07:57, 26 kwi 2015

Enya73 napisał(a)

Wszystko w porządku, to na pewno była okazja. Tak przy okazji taka krótka anegdota. Mój sąsiad kiedyś w sobotę pojechał tylko po krupnioki na grilla i motor kupił , ot tak. Tak więc, jak tylko kwiatki znosisz, to Twoja rodzina może być spokojna

Dobre! Czyli jeszcze jestem w normie! Te Rh miałam przewidziane w projekcie na przód, nad którym cały czas myślę, jak widzę moje psiury tratujące wszystko w biegu do przechodzących ulicą "obcych". Ale nie mogłam się oprzeć, bo mają tyle pąków kwiatowych
Gardener27 10:44, 26 kwi 2015

Kasiu skarpa za domem z dnia na dzień coraz piękniejsza Robi się kolorowo i różnorodnie
Widzę że kontrowersyjna rabata już zrobiona Ten układ też mi się podoba Im więcej traw tym lepiej Ja to bym z miłą chęcią obsadził ozdobnym trawskiem cały ogród

Pozdrawiam
Kacha123 13:21, 26 kwi 2015

Gardener27 napisał(a)
Kasiu skarpa za domem z dnia na dzień coraz piękniejsza Robi się kolorowo i różnorodnie
Widzę że kontrowersyjna rabata już zrobiona Ten układ też mi się podoba Im więcej traw tym lepiej Ja to bym z miłą chęcią obsadził ozdobnym trawskiem cały ogród

Pozdrawiam

Nareszcie widzę, że mój ogród żyje, bo wcześniej wydawał się taki skamieniały
U mnie przybędzie jeszcze traw, ale w c.o. jeszcze nie ma zbyt dużo. Czekam.

Dzięki, że zajrzałeś i pochwaliłeś
Ewkakonewka 16:24, 26 kwi 2015

Kacha123 napisał(a)

Ja już chyba psychiczna jestem. Pojechałam rano po ziemię, a wróciłam z rododendronami przy okazji

Spoko Ja potrafię po bułki pojechać i wrócić przez ogrodniczy , ale nie martw się to nieuleczalne jest
Edit. bo zapomniałam napisać, że oszałamiająco będzie przysiąść na schodkach jak lawenda będzie kwitła Szał
AlKa 16:30, 26 kwi 2015

Piękne poczynania. W takim tempie to w mig projekt będzie zrealizowany.
Kacha123 18:33, 26 kwi 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Spoko Ja potrafię po bułki pojechać i wrócić przez ogrodniczy , ale nie martw się to nieuleczalne jest
Edit. bo zapomniałam napisać, że oszałamiająco będzie przysiąść na schodkach jak lawenda będzie kwitła Szał

Lawenda powaliła mnie już swoim zapachem przy sadzeniu, a jak zakwitnie to zamieszkam na schodach
Dobrze, że napisałaś o tych bułkach, bo mój M. poczytuje forum w pracy, żeby wiedzieć, co robię, to może doczyta
Kacha123 18:35, 26 kwi 2015

AlKa napisał(a)
Piękne poczynania. W takim tempie to w mig projekt będzie zrealizowany.

Dzięki bardzo! Tempo zwolni na jakiś czas, bo komunia za pasem, więc ogrodowo raczej niewiele podziałamy. Mam nadzieję ogarnąć jeszcze trochę przód, bo tam nadal sajgonik.
Kacha123 18:51, 26 kwi 2015

I żeby nie było, że nic nie robię - mała zajawka przodu. Dużo jeszcze do zrobienia - nawodnienie, trawnik, nie wspomnę o nasadzeniach.

Kacha123 20:10, 26 kwi 2015

I jeszcze w zachodzącym słońcu