Hej Safikey!
To tutaj jeszcze ktoś zagląda?!
Już zdradzam

. Wszyscy tutaj na forum piszą, że najważniejszy jest porządny projekt. Po wielu moich wysiłkach w rozplanowaniu ogrodu, doszłam do wniosku, że jednak potrzebuję profesjonalnej pomocy. To co tworzyłam sama na papierze nie miało "rąk ani nóg" i wogóle mnie nie satysfakcjonowało :/. A że Danusia (czyt.jej piękne projekty) podniosła poprzeczkę wysoko, więc trochę trwało zanim udało mi się znaleźć odpowiednią osobę w moim regionie. Projekt ogrodu czysto przez internet nie wchodził bardzo w grę, bo teren jest dość nierówny, a do tego mam trochę starych drzew, które chciałabym zatrzymać. Obecność projektanta chociaż raz na działce była po prostu koniecznością.
Tak więc projekcik się tworzy, a ja siedzę jak na szpilkach i już nie mogę się doczekać, kiedy go zobaczę. W międzyczasie zajełam się porządkowaniem łąki za domem, bo strasznie zarosła. Przy wykańczaniu domu też jest sporo roboty.
W sumie to ten wątek powinien powstać od początku

, jak już będzie projekt. Tylko tytuł pozostanie bez zmian, bo nikt tak jak oni nie daje mi energi do działania

Pozdrawiam serdecznie